REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Alex Bodi învârte banii cu lopata, dar de fetițele lui a uitat

Alex Bodi învârte banii cu lopata, dar de fetițele lui a uitat

Replica API 5 decembrie 2020 | 17:41 1655

Alex Bodi învârte banii cu lopata și cum altfel când este printre cei mai mari milionari din România? În ciuda averii colosale, afaceristul a „uitat” de fetițele lui și le plătește pensie alimentară doar când își amintește, relatează Spynews.ro.

Alex Bodi este printre cei mai cunoscuți afaceriști din România, însă a ajuns și mai mult în lumina reflectoarelor atunci când a devenit iubitul, iar mai apoi soțul Biancăi Drăgușanu. Milionarul se poate mândri cu o avere colosală, dovadă fiind colecția de mașini de lux de peste 1 milion de euro, vacanțete exclusiviste, dar și notele de zeci de mii de euro pe care le plătea în restaurantele de lux de la malul mării, într-o singură seară.

În ipostaza de afacerist milionar, dar și soț al celebrei Bianca Drăgușanu l-a văzut toată lumea, însă puțini știu detalii despre cele două fetițe ale sale, Chaqueline și Selena. Cea din urmă locuiește cu mama ei, Iulia Sălăgean la București, iar din când în când este în grija fostei soții, Bianca Drăgușanu, pe când Chaqueline trăiește la Madrid cu femeia care i-a dat viață.

Alex Bodi învârte banii cu lopata, dar de fetițele lui a uitat!

Nu de puține ori l-am văzut pe Alex Bodi când „întoarce banii cu lopata” în restaurantele de fițe sau călătorește în stil mare cu private jet-ul. Milionarul s-a afișat tot timpul în ipostaze controversate, iar sumele pe care le cheltuia seară de seară la petrecerile din stațiunile de la malul mării ating sume fabuloase. Surse Spynews.ro susțin că afaceristul cheltuia și 30.000 de euro pentru distracția dintr-o singură seară.

Cu toate acestea, pe cât este de generos cu viața lui, pe atât este de... zgârcit cu fetițele sale. Alex Bodi „uită” să mai plătească pensie alimentară copiilor sau o face doar când își aduce aminte. Ba mai mult, sumele pe care le oferă micuțelor nu pot fi comparate cu averea uriașă a tatălui lor.

Milionarul le plătește pensie alimentară copiilor doar când își amintește

Prin urmare, aceleași surse declară că Selena trebuie să primească lună de lună de la tatăl ei suma de 1.000 de euro, însă Alex Bodi nu și-a mai respectat înțelegerea de 2 luni. Pe de altă parte, sora Selenei, Chaqueline, are de primit doar 300 de euro, dar nici ea nu se bucură de o atenție mai mare din partea afaceristului când vine vorba de bani.

În timp ce Alex Bodi cheltuia zeci de mii de euro pe șampanii și mese în cluburile de fițe, fetițele lui aveau de primit o sumă infimă de bani din averea pe care milionarul o întorcea cu lopata. Asta da aroganță!, conform Spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum puteti sa-l numiti pe proxentul asta om de afaceri! Asta este exemplu de dat pentru tineretul din ziua de azi... hai sa ne apucam toti de vandut femei sa fim oameni de afaceri si noi... nu va este rusine... trebuie incadrat la rubrica infractori in presa
8
0
Societate bolnava. Nu stiu ce va fi cu tara asta...
11
0
Care e tarifu la zdreanta de chipurile nevasta-sa ?
9
0
sa ti intretii copii din banii castigati prin proxenetism si afaceri murdare! Exempul de parinte ca el e transmis copiilor ca o ...mostenire de familie!
10
2
ESTE PROTEJAT DE INTREGUL SISTEM.DACA ERA UN MURITOR DE RAND FACEA DE MULT PUSCARIE.
21
1
A-ti facut vedeta un peste!
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369