REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Alex BODI, surprins cu noua IUBITĂ la MARE!

Alex BODI, surprins cu noua IUBITĂ la MARE!

Replica API 5 iulie 2021 | 16:11 4099

Alex Bodi a dat uitării tot ce a avut în trecut cu iubitele celebre din România și acum și-a găsit fericirea în brațele unei șatene focoase, Justyna. Cei doi au petrecut un weekend de vis pe litoralul românesc și când mai toată lumea credea că deja cei doi formează un cuplu, Alex Bodi a dat din casă și a spus tot despre relația cu tânăra poloneză, scrie spynews.ro

Alex Bodi a petrecut un weekend pe litoralul românesc alături de presupusa sa iubită, Justyna. Tânăra a venit tocmai din Polonia pentru a se întâlni cu celebrul afacerist, astfel că amândoi s-au pozat în ipostaze incendiare pe rețelele de socializare. Nu ai zice că nu formează deja un cuplu și chiar pare că se potrivesc, astfel că toată lumea a crezut că deja sunt împreună, dar ce relație este între Alex Bodi și Justyna, de fapt.

Alex Bodi, primele declarații după ce a fost surprins cu presupusa iubită la mare

Ei bine, se pare că Alex Bodi a devenit mult mai discret cu viața sa amoroasă, căci nu vrea nici în ruptul capului să recunoască relația cu frumoasa șatenă care a venit tocmai din Polonia pentru el. Celebrul afacerist susține că încă este de vreme pentru a avea un cuvânt de spus privind posibila relație dintre el și Justyna, astfel că a explicat că dacă va fi cazul și în cele din urmă vor fi împreună, cu siguranță vor comunica acest lucru tuturor și nu se vor ascunde.

„Când o să fie momentul se vor confirma chestii. Nu vreau să vorbesc acum despre asta, nu e cazul, nu pot să-mi asum ceva sau să vorbesc în numele cuiva. Nu ne tatonăm. Ne-am cunoscut, nu ne tatonăm că ne-am cunoscut cât de cât. Vedem ce o să fie. O să vedem, când o să se întâmple nu ai cum să ascuni și nici nu avem motive să ascundem. E o femeie superbă, foarte inteligentă și foarte la locul ei. E o femeie chiar în sensul adevărat al cuvântului.”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

Justyna a venit tocmai din Polonia pentru Alex Bodi

Ei bine, Justyna a venit tocmai din Polonia pentru a petrece timp de calitate cu Alex Bodi, însă nici afaceristul nu s-a lăsat mai prejos, căci abia se întorsese de la frumoasă poloneză cu ceva timp în urmă, semn că nu prea pot sta despărțiți unul de celălalt. Afaceristul a dus-o pe Justyna să-i arate cum se distrează el, astfel că bărbatul a invitat-o pe tânără într-o locație exclusivistă din Mamaia. Cei doi s-au pozat în postaze incendiare, astfel că n-ai fi zis că nu sunt deja un cuplu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lingi toate coorvele si le vinzi pe bani. Ce-ai pupat numai ele stiu hahahahaha
5
1
Asta schimba femeile precum lenjeria intima si le foloseste ca pe hartia igienica.
9
0
saracie mare in Polonia, daca trebuie sa vina aici la intalniri domnisoarele...
14
1
Proxenetul asta de doi bani nu trebuia sa fie la puscarie?
15
2
cine plm e asta???
17
0
Cam multa reclama unor neica nimeni.
24
0
mare stire,a gasit o cordeza ptr bani.cit mai e tariful pe zi la hostese?
24
0
Asta trebuia de mult legat si condamnat ,ca nu isi poate justifica banii ,masinile si casele.
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212