REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Alex Velea spune adevărul despre relația lui cu Antonia. „Dacă era cicălitoare, nu cred că rezistam”

Alex Velea spune adevărul despre relația lui cu Antonia. „Dacă era cicălitoare, nu cred că rezistam”

Replica API 14 mai 2020 | 00:00 2474

De departe, unul dintre cele mai frumoase cupluri din România este și cel format din Antonia și Alex Velea. Deși toți spun că Alex Velea este extrem de norocos cu o femeie ca Antonia și că este firesc să facă orice pentru a o ține lângă el, cântărețul mărturisește că nu ar fi făcut compromisuri doar de dragul frumuseții mamei copiilor săi.

Antonia și Alex Velea

Aflat în autoizolare alături de Antonia și de cei doi băieți ai lor, Dominic și Akim, Alex Velea este invidiat de mulți bărbați pentru că stă în casă cu una dintre cele mai frumoase femei din România. Extrem de sincer, artistul mărturisește că în aceste momente frumusețea a avut un rol mărunt și că cel mai important a fost modul în care au comunicat.

“Sunt norocos. E foarte frumos să stau în casă cu Antonia, doar că nu la frumusețe se rezumă tot ce avem unul pentru celălalt. Da, e o femeie frumoasă, dar dacă era cicălitoare nu cred că puteam să ne înțelegem în felul ăsta sau nu rezistam atât timp. Pentru că și eu sunt o persoană dificilă. Am avut noroc amândoi. Ne-am potrivit”, a povestit Alex la emisiunea online a lui Mihai Bobonete și Costi Diță. Antonia și Alex Velea, în tandrețuri pe stradă. Reacțiile au apărut imediat Antonia și Alex Velea, în tandrețuri pe stradă.

Cu toate că au o relație de aproape 7 ani și doi copii împreună, Alex primește în continuare mesaje negative, în cele mai multe reproșându-i-se faptul că s-a cuplat cu Antonia, mesaje în care este jignit și pus la zid. “Nu știu de ce mă urăsc unii oameni. Poate la prima vedere par o persoană arogantă, superficială, dar nu sunt. E ușor să comunici cu mine, sunt o fire sociabilă. E simplu să vorbești cu mine, nu sunt atât de «prețios», dar lumea probabil că-și imaginează treaba asta și pune eticheta: ăsta e fițos. Și în funcție de asta mă judecă. În anii ăștia am înțeles că trebuie să accept și mesajele negative din online și să merg mai departe. Nu e tocmai simplu, dar fiecare are dreptul la opinie, fiecare are o părere”, a mai spus artistul, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe acest vopsit,pictat tatuat,de velea, prin cimitir...sigur te apuca cacarea...si dai in malarie..te imbolnavesti de spaima..oare...sincer...fara patima...cum se iuta fetita asta la asemenea sperietoare???cred ca... joaca teatru..
3
0
au inceput indienii sa dea in femeile noastre
0
0
Nu ma nea GYG nu gaseam! Ma tine numa in ciocan CIOCA BOCA PENELOPA!!
2
1
Cicalitoare nu o fi dar proasta este cu siguranta. Unul mai urat ca tine, nu putea sa gaseasca.
5
1
Ba antonia,alt tigan tatuat borit si urit nu gaseai fa?
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272