REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Alexandra Dinu prinsă în plină epidemie de coronavirus în Italia: „Acum e gol, gol, gol. E incredibil. În timpul zilei cred că văd vreo două-trei persoane”

Alexandra Dinu prinsă în plină epidemie de coronavirus în Italia: „Acum e gol, gol, gol. E incredibil. În timpul zilei cred că văd vreo două-trei persoane”

Replica API 20 martie 2020 | 00:00 1382

Alexandra Dinu

Alexandra Dinu locuiește de ceva timp în Italia, la Roma alături de fiul ei. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, vedeta a povestit despre cum se văd lucrurile din Italia și cum reușesc oamenii să facă față în una dintre cele mai afectate țări de epidemia de coronavirus.

Fosta soție al lui Adrian Mutu a intervenit telefonic în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre cum sunt gestionate lucrurile în Italia. Alexandra Dinu a spus că nu a mai ieșit din casă de zece zile și că deși acolo situația este destul de gravă încearcă să își păstreze calmul și încrederea.

„Nu știam că este Ziua Mondială a Râsului și chiar râd în zilele astea pentru că mi-am propus să nu mă las condusă de frică și de panică, deși realizez că situația este una gravă și trebuie să o luăm foarte în serios. Lumea aici chiar a înțeles gravitatea situației și toți stau în casă, ies doar pentru a cumpăra mâncare sau pentru a merge la farmacie. Același lucru îl fac și eu. De vreo 9-10 zile stau în casă. Doar ies la cumpărături și cu ocazia asta fac și o mică plimbare până ajung la magazinul respectiv. E soare frumos, e primăvară. Cu toții ne-am dori să fim mai mult afară, dar cred că e important să respectăm regulile astea acum și să treacă nebunia asta”, a declarat Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu a declarat că străzile sunt pustii și că foarte rar zărește câte un om pe stradă.

„Acum e gol, gol, gol. E incredibil. În timpul zilei cred că văd vreo două-trei persoane, care tot așa se duc să facă piața, cu măști, cu mănuși. În magazine se intră câte unul, ceilalți stau afară. Păstrând această ordine suntem totuși în siguranță”, a spus Alexandra Dinu, conform cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toti ar trebui sa ramana acolo unde sunt, oricum asa va fi, vor veni restrictii majore
4
0
Daca ti-a placut in Italia, ramai acolo. Noi nu te asteptam aici.
3
0
Nu mai apare si asta cersind pe la tembeliziuni? Am mai vazut o panarama,vlogeritza,una luminitza xxx,din Toscana,era suparata ca nu mai putea "munci".Ea se plimba pe banii fraierilor si nu stiu cine cotiza aberatiile postate de aia. La munca fa!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212