REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Alexandra STAN a dat GERUL din România pe VACANȚELE exotice

Alexandra STAN a dat GERUL din România pe VACANȚELE exotice

Replica API 11 ianuarie 2022 | 15:01 2600

Luna ianuarie este lună destinată vacanțelor în rândul vedetelor. Este o lună „moartă”, în care artiștii nu susțin concerte, ori nu se înregistrează filme/seriale, întrucât aceștia își iau concediu la început de an. Dat fiind faptul că, de sărbători, nu au fost restricții și s-a muncit din greu la nivel de concerte, petreceri..., vedetele au ales să ia o meritată pauză. Multe dintre acestea au ales destinații exotice, ori au decis să se relaxeze în orașele mari ale Europei. Iată că și două dintre vedetele de la malul mării au plecat numaidecât prin diferite locuri ale lumii, între care și Alexandra Stan. La polul opus, Africa a devenit cel mai căutat continent pentru vacanțele exclusiviste.

Alexandra Stan

A devenit o modă printre artişti ca, la început de an, să fugă în vacanţă. Este şi normal până la urmă, având în vedere că, din punct de vedere muzical, luna ianuarie este săracă în evenimente, mai ales că au și încasat sume destul de frumușele având evenimente și de Crăciun și de Revelion, fără nici un fel de restricții.

Printre artiști se numără și Alexandra Stan!

O cântăreaţă care a ales să se relaxeze departe de România, în această perioadă în care ne pregătim de ger, este Alexandra Stan. Aceasta a ales o destinație exotică, cu mult soare.

Milano, destinație pentru cei ce nu sunt împătimiți ai plajelor pustii!

Pe lângă Alexandra Stan, o altă vedetă constănțeană a preferat să-și petreacă timpul liber alături de soțul ei, într-o zonă mai apropiată de România. Emilia Burghelea, a ales ca și destinație Milano (Italia). Împreună cu soțul ei, a plecat într-o escapadă de câteva zile.

Delia, Smiley și Gina Pistol vacanță împreună în Africa!

Vedetele autohtone muncesc la foc automat de sărbători și fac pauză în ianuarie. Delia fiind o împătimită a zonelor liniștite și exotice, a decis să-și ia familia și prietenii și a dat fuga în Estul Africii. De data aceasta, pe lângă soț, artista a ales să-i aibă alături și pe bunii săi prieteni Smiley și Gina Pistol. Aceștia au luat-o cu ei și pe micuța lor fetiță, care nu a împlinit încă vârsta de un anișor.

Smiley și Gina Pistol. Click pe imagine

Africa, ținta vacanțelor pentru vedete!

Speak alături de Ștefania, au ales să-și înceapă anul 2022 într-un loc cu soare, plajă, distracție și voie bună, tot pe undeva prin Africa, mai exact în Seychelles.

Puțin mai la vest de Africa, au plecat și Răzvan Fodor împreună cu soția lui Irina Fodor. Abia întorși dintr-o scurtă vacanță la munte, pe meleagurile Românești, au făcut o escapadă în Zanzibar.

Vica Blochina, Raluka, Cristi Pulhac sunt doar alte câteva vedete din România care au mai ales pentru luna ianuarie vacanțe exclusiviste cu destinații de vis precum Tulum ori Phuket.

Răzvan Fodor și Irina Fodor

Cristi Pulhac și soția sa

Cătălina PETRESCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar gagiul vostru , bolovanul ,Bodi cu bolidul , ce mai fwute ?
6
0
putea fi incalzita aici de uratul ala cu inca o bataie aici...
3
1
Coardele pe varfuri
4
1
Mai du-te ma in ma-ta cu cantareata ta!
3
3
Este o cantareata, si inca una de succes international. Daca tie nu iti place stilul ei, e treaba ta. Am auzit vedete, inclusiv americane, care ii canta piesele.
3
3
O golanca...
7
1
Cine-i Alexandra Stan? Cu ce se ocupa tanti asta?
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212