REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Alexandra Stan, Primăria Constanța și Arhiepiscopia Tomisului au făcut fericite peste 1.000 de familii

Alexandra Stan, Primăria Constanța și Arhiepiscopia Tomisului au făcut fericite peste 1.000 de familii

Replica API 25 decembrie 2019 | 00:25 395

Peste 1000 de familii defavorizate au parte anul acesta de sărbători mai frumoase mulțumită campaniei „Ajutăm Împreună” demarate de Alexandra Stan alături de Arhiepiscopia Tomisului și Primăria Municipiului Constanța.

S-au strâns mii de pachete cu alimente și tone de haine care au ajuns sâmbătă la cei nevoiași. Caravana a plecat din Constanța și s-a oprit în drumul către Băneasa-Ostrov în 12 sate unde a împărțit bucurie.

Prin intermediul acestei campanii, și cei mai puțin norocoși au parte de sărbători îndestulate, pline de zâmbete.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Alexandra! sa fi sanatoasa si dumnezeu sa'ti ajute pentru faptele tale bune! latraii si dusmanosii, te critica din invidie dar ei, nu sunt in stare sa faca o fapta buna!
0
2
Ba prostilor! O fapta buna nu e un motiv sa iesi in evidenta! Deci tipa afacut milostenie pt publicitate...redusilor!!'
3
2
Respect Alexandra! Fraierii comenteaza! Decat sa dati din gura mai bine ati ti facut macar 2% din gestul Alexandrei
2
1
femeia a fost intepata de vre-un lover boy pe instagram, ca o iubeste, ca vrea sa traiasca cu ea, ca vrea un copil cu ea... etc. pana la intalnire i-o fi spus ' da-mi si mie un clip naked cu tine ca vreau s-o fac privind la corpul tau'. si respectivul, in loc sa il pastrez4e pt el, l-a pus pe xhamter, l-a dat pe la presa. femeia, ca sa mai scape de rusinea tepei pe care si-a luat-o, a facut o donatie pt a isi mai face publicitate pozitiva si pt a diminua impactul negativ al clipului naked de pe net. asta se numeste piar, P.R.... strategie de marketing
2
4
Daca faci fapte bune si apoi te lauzi cu asta si cauti publicitate pe seama faptelor bune.. insemna ca vrei sa te lauzi
9
3
putoarea asta infecta cu nasul ala zici ca e borcan a pozat frumos in timp ce altii chiar au muncit. daca ea chiar vroia sa faca un gest ...facea....dar fara poze si alte hashtaguri. sa-ti fie rusine paranama obosita ce esti.
14
3
Daca vrei sa faci gesturi frumoase de ce e nevoie sa faci public in presa? Sunt multi care fac dinatii fara sa isi faca campanie, sau nu mai sunteti apreciati? Sa va fie rusine ca va faceti reclama pe seama puturosilor
16
8
cu mult cacat !!! Muistul nu se lasa si iese tot timpul in frunte. Nu stie ca e codruta care ii pregateste locul cald la Poarta Alba !!!
13
5
ce gest crestinesc bah? ce e prosteala asta cu pomana pizdii pentru amarati pentru dracu pentru lacu! bah ia nu mai faceti ma copii daca sunteti vai de voi si stati pe ajutor social sau faceti pentru alocatie! sa li se taie coaiele la toti boschetarii si la toate parapantele si nu o sa mai fie copii cersind amarati. rezolvati cauza si lasati efectul la o parte ca vad si alti boschetari si fac altii si altii ca situ ca primesc pomana! exclus cazuri in care mor parintii cam 5 la suta.asa ca mars fa..tu ,primaria si arhiepiscopia.v ati gasit...la loz in plic unde cacat?
17
4
Un gest crestinesc, din suflet pt cei nevoiasi. Felicitari ! Dar un pachetel puteai sa trimiti si marii noastre campioane, Halepina. Ca din partea ei nu prea s-a auzit de nici un gest crestinesc in aceasta perioada. Totul aua !
12
17
alexandra stan webcam..
16
3
Artista asta a poporului se lauda cu munca altora. Nu ea a colectat, sortat, dezinfecatat, ambalat si transportat acele tone de hanie! Ea doar a pozat frumos. Dar, in Romania imaginea e mai valoroasa decat munca. Macar sa fi ajuns ajutoarele astea la niste oameni care chiar merita sprijiniti...
20
3
Pe multi i-a facut fericiti cu fimuletul ala cand era goala pe web. Vad ca nu se opreste din gesturile frumoase.
25
2
Un gest foarte frumos. Felicitari.
11
11
Doamne cat imi plac blondele cu nas de betiv,boschetare periculoase,
23
7
prefera baieteii de la seminar
19
6
Daca le facea si o mui e erau si mai fericiti . Numai oportunisti cu propagande umaniste. O sa ajungem un popor pomanagiu
26
8
Mai bine le trimitea video cu ea cand se masturba
36
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272