REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Alexandru Arșinel a scăpat de COVID-19. Maestrul s-a externat de la „Matei Balș”

Alexandru Arșinel a scăpat de COVID-19. Maestrul s-a externat de la „Matei Balș”

Replica API 11 mai 2021 | 00:09 1252

Alexandru Arșinel a fost externat din spital, după trei săptămâni în care atât el, cât și soția lui au luptat cu complicațiile produse de infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Alexandru Arșinel

Marele actor a făcut declarații în exclusivitate pentru gândul.ro despre momentul ieșirii din spital, după ce a stat cu sufletul la gură mai multe săptămâni, în care a fost nevoit să facă față virusului ucigaș COVID-19. „Chiar acum mă externează, mă simt bine, chiar acum plec acasă, o să am o zi plină, medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății. M-ați sunat chiar în momentul externării, mă așteaptă fiul meu jos”, a declarat Alexandru Arșinel, scrie gândul.ro, citat de cancan.ro.

Primul lucru pe care l-a făcut Alexandru Arșinel cum a ajuns acasă

“După o lună de zile, poftesc la o ciorbă de miel. Ăsta e primul lucru pe care l-am făcut cum am ajuns acasă. Mi-a pregătit soția și mănânc cu poftă. Sunt foarte obosit după tratament, continui să iau medicație acasă. Sunt ținut sub control medical”, a declarat ulterior Alexandru Arșinel, pentru CANCAN.RO.

Alexandru Arșinel a fost internat pe 17 aprilie la Institutul „Matei Balș”, cu COVID-19, la două luni de la rapelul vaccinului împotriva bolii. Actorul și soția sa au stat o săptămână în spital, după care au fost externați.

Din nefericire, fostul director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București nu s-a simțit bine și a fost nevoit să se întoarcă la „Matei Balș”, unde medicii l-au ținut sub observație până astăzi, 10 mai. Actorul și-a petrecut Paștele sub tratament, după ce virusul COVID-19 i-a slăbit organismul și a fost nevoie de supravegherea permanentă a cadrelor medicale.

Fericit că a scăpat de complicații

Soția lui Alexandru Arșinel a rămas acasă, nerăbdătoare să-l vadă, iar la externare a fost așteptat de fiul lui. Marele actor este foarte fericit că după atâtea săptămâni de spitalizare a reușit să scape de complicațiile virusului, dar și de infecția cu COVID-19.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, a fost vaccinat cu serul de la Pfizer, în urmă cu două luni, ca și soția lui, Marilena. Cei doi s-au vindecat de COVID, însă actorul s-a reîntors în spital.

„Cazul Arşinel este dovada că, dacă ne vaccinăm, facem o formă uşoară. Probabilitatea este mai mică să mă infectez dacă m-am vaccinat, dar, dacă o fac, e o formă uşoară. Nu a avut nevoie de oxigen (actorul Alexandru Arşinel, n.r.)”, a declarat Adrian Marinescu, directorul medical de la Matei Balș.

Marele actor s-a luptat, în trecut, cu mai multe probleme de sănătate. Alexandru Arșinel a suferit un transplant de rinichi în 2013, iar în 2017 a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, în urma unui infarct. De asemenea, lunile trecute, fostul coleg de scenă al regretatei Stela Popescu a suferit o intervenție minoră și la ochi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi bighidii rupti in dos, emisiuni preferate Las fierbinti, Puterea dragostei si mult Salam
0
3
era daca ne spuneati ca a crapat!
4
0
Actoras retardat si doar atat.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920