REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Fiul artistului este îngrijorat

Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Fiul artistului este îngrijorat

Replica API 17 septembrie 2022 | 00:00 1005

Alexandru Arșinel, 83 de ani, a fost transportat de urgență la spital, după ce în urmă cu câteva luni, fii săi l-au externat din azilul unde era îngrijit și l-au dus acasă. Actorul a întâmpinat din nou probleme de sănătate, care au necesitat intervenția imediată a medicilor.

Alexandru Arșinel

Bogdan Arșinel, fiul maestrului, a fost zărit în interiorul unității medicale, stând pe scaun în timp ce aștepta vești din partea doctorilor, despre starea de sănătate a tatălui său, notează SpyNews, citat de click.ro.

În luna august, Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la Spitalul Fundeni, la secția de Terapie Intensivă, pe secția de urologie. Actorului i se făcuse rău în timp ce se afla în azilul de bătrâni din zona Otopeni, iar personalul a chemat Salvarea. Potrivit medicilor care l-au examinat la acea vreme actorul contactase o infecție nosocomială.

„Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! A început să se vindece”, declara la acel moment fiul lui Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel a întâmpinat mari probleme de sănătate în ultimii ani. Actorul suferit două operații pe cord deschis, iar în timpul celei de-a doua intervenții, i s-a implantat un stimulator cardiac. Ulterior, Arșinel a fost internat de către fii săi într-un centru de lux, pentru bătrâni, unde actorul a beneficiat de îngrijiri paleative. La centrul respectiv, pacienții aveau acces la piscină cu jacuzzii și saună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta-i personajul ala cu rinichiul, peste rand ?! Ce urat !
2
0
Off... !! Ne disperati cu stiri despre mascariciul asta, hodorogul asta, cu multe pensii, inclusiv de "mare revolutionar". Nu ne intereseaza, nu. Sa plece mai repede la Stela lui. Auzi: stire de sfarsit de saptamana ?!
3
0
a drequ mos,nu mai crapa odata.ia.l ba si pe piersic cu tine si carati.va!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272