REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital de la azilul în care locuiește

Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital de la azilul în care locuiește

Replica API 16 august 2022 | 00:00 1431

Alexandru Arșinel ar fi fost dus direct la spital de la azilul în care este tratat. Acesta s-ar fi simțit rău, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

Celebrul actor a fost transportat de urgență la spital, după ce a acuzat mai multe dureri. Asistentele de la azilul în care este internat Alexandru Arșinel și-au dat seama că acesta se simte rău astfel că i-au anunțat familia.

Membrii familiei lui Alexandru Arșinel au decis că actorul trebuie să fie văzut de medici, astfel că actorul a fost transportat de urgență la un spital din Capitală.

Acolo, actorul urma să fie controlat și tratat pentru durerile sale. Nu știm, însă, despre ce probleme de sănătate este vorba și dacă este grav sau nu.

„După ce asistentele și persoanele care îl îngrijesc pe Arșinel au descoperit că maestrul se simțea rău, ar fi fost imediat contactată familia dânsului și toată lumea s-a mișcat cât mai repede, ca actorul să fie dus la un spital central, unde să fie controlat și tratat”, au declarat persoane apropiate, conform Cancan.

Alexandru Arșinel, la azil. Ce spun angajații despre marele actor

Internat la azil de ceva vreme din cauza unor probleme de sănătate și conform deciziei familiei, actorul nu a mai făcut declarații, astfel că interesul pentru starea sa de sănătate s-a transformat în îngrijorare pentru unii apropiați ai săi.

Angajații azilului respectiv au transmis că nu pot fi dezvăluite informații despre starea de sănătate a actorului fără ca fiii acestuia să își dea în înainte acordul.

„Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel. Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu.

A divorțat sau nu Andreea Antonescu înainte să rămână însărcinată? Ce nume va...

Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui! Discutați cu fiii lui!”, a spus un angajat conform aceleași surse, conform agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o veste buna si ne spuneti ca a crapat javra dracului!
1
0
nu era director la TNB, ci la Constantin Tanase. ce cauta informatia despre cantareata aa in articol. iar copy paste defectuos..
1
0
Nu ne intereseaza mascariciul asta, hodorogul asta, care se vrea DIRECTOR pe viata la TNB. Este o rusine acest personaj, cu cu vreo 3 - 4 pensii.... inclusiv de revolutionar !?
2
0
jegul dracului!
2
0
Mai bine il duceau la TNB si pus din nou director..Cel mai bun medicament..
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920