REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Alexandru Cumpănașu a fost pus sub acuzare de DNA pentru fraudă

Alexandru Cumpănașu a fost pus sub acuzare de DNA pentru fraudă

Replica API 15 decembrie 2019 | 00:00 349

Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a fost pus sub acuzare de procurorii DNA Constanța pentru fraudă, după ce ar fi mințit că deține diplomă de studii superioare atunci când a accesat un post de expert într-un proiect european derulat de SNSPA, au precizat, conform Mediafax, surse judiciare.

Surse judiciare au precizat că Alexandru Cumpănașu a fost pus sub acuzare pentru fraudă, după ce ar fi mințit în privința studiilor, pentru a lucra, ca expert, într-un proiect european (SIPOCA) derulat de Ministerul Dezvoltării, implementat în parteneriat cu SNSPA.

În luna septembrie a acestui an, SNSPA a decis să verifice legalitatea angajării lui Cumpănașu în cadrul proiectului SIPOCA, pentru a clarifica situația privind studiile lui. La acea vreme, Cumpănașu a semnat un document potrivit căruia deține studii superioare.

În funcție de rezultate, SNSPA a anunțat că vor fi luate măsurile legale impuse.

Verificările SNSPA au fost dispuse după ce, în spațiul public, au apărut mai multe controverse privind studiile lui Cumpănașu. În declarația de avere publicată pe site-ul Biroului Electoral Central înainte de alegerile pentru președinție, Cumpănașu figura cu 66.762 lei de la SNSPA.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce idiot cumpanasu asta ! Cu fata asta ii va fi bine la puscarie
0
0
Ce succes rasunator al DNA Constanta! Voi sunteti adevaratii interlopi, prindeti doar gainarii, de adevaratii corupti nu aveti timp, a se citi chef. Vedem rezultatele infime ale DNA: profesorasi, doctorasi, directorasi, cumpanasi. Cei care au furat tot, unde sunt? La Monaco, fac spritzuri cu adevaratii mafioti, judecatorii, cei care acum fac scandal ca li se taie pensiile speciale. Da ce-au facut pentru pensiile speciale, l-au tinut la adapost pe tatucul lor, Iliescu?
0
0
Oltean prost... A belit coceanul!
1
0
Jegu asta ar trebui impuecat..
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108