REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Alexandru Mazăre: "Este important ca autoritatea locală să nu fie lăsată singură şi să aibă un sprijin la Bucureşti"

Alexandru Mazăre: "Este important ca autoritatea locală să nu fie lăsată singură şi să aibă un sprijin la Bucureşti"

Replica API 24 noiembrie 2012 | 00:00 135

A început asfaltarea în Agigea

A început asfaltarea în Agigea

Locuitorii din Agigea se bucură, de vineri, 23 noiembrie a.c., de drumuri mai bune. Este vorba despre cei care locuiesc în cartierul Eroilor, din zona Sanatoriu, Port Agigea. Investiţia a putut fi posibilă cu sprijinul senatorului Alexandru Mazăre şi a deputatului Eduard Martin, după cum a menţionat primarul comunei, Cristian Cârjaliu.

Primarul localităţii Agigea a inaugurat, vineri, asfaltarea străzilor din cartierul Eroilor. Este vorba de 14.000 metri pătraţi, iar investiţia se ridică la 900.000 lei. La eveniment au participat şi senatorul Alexandru Mazăre şi deputatul Eduard Martin. "Astfel de lucruri concrete fac parte din fişa postului şi eu cred că ne-am achitat cu brio. Fie că vorbim despre această acţiune, o investiţie venită prin Guvernul României la care, şi eu, şi Eduard Martin, am insistat foarte mult şi am reuşit să-l ajutăm pe primarul Cristian Cârjaliu, fie că vorbim de alte proiecte. Toate aceste lucruri se fac atunci când există înţelegere şi o colaborare foarte strânsă cu autoritatea publică locală şi parlamentari, deputaţi şi senatori, plus autorităţile guvernamentale. Este important ca autoritatea locală să nu fie lăsată singură şi să aibă un sprijin la Bucureşti", a declarat senatorul Alexandru Mazăre.

Eduard Martin: "Noi ne dorim ca oamenii din colegiul nostru şi din toată România să aibă condiţii de viaţă mai bune"

Deputatul Eduard Martin a spus că această inaugurare nu ar fi fost posibilă dacă USL-ul nu ar fi fost la guvernare. "Se continuă seria investiţiilor pe care domnul primar le face în Agigea. E adevărat că atât eu, cât şi Alexandru Mazăre am avut un rol important în ceea ce priveşte realizarea acestei invesiţii, în sensul că am sprijinit alocarea acestor bani. Noi ne dorim ca oamenii din colegiul nostru şi din toată România să aibă condiţii de viaţă mai bune. Un drum asfaltat pentru locuitorii acestor străzi înseamnă că vor avea o viaţă mai bună, mai curată, mai confortabilă. Ăsta este avantajul să fii la guvernare, noi credem că, dacă după 9 decembrie, USL-ul rămâne la guvernare, ceea ce vedeţi aici se va realiza în toată ţara. Pentru că guvernul USL este un guvern harnic, care nu ţine cont de culoare politică, un guvern care vrea să asigure pe cât posibil, confortul României", a spus Eduard Martin. "Sunt bucuros că am reuşit, împreună cu senatorul Alexandru Mazăre şi deputatul Eduard Martin, realizarea acestei acţiuni demarată acum mai mult timp, este un pas foarte important pentru noi. Mai mult, în şedinţa Consiliului Local de acum două zile am hotărât că suntem de acord ca procentul de 4% din acţiunile Portului să revină administraţiei locale. Toţi banii încasaţi din dividente vor fi folosiţi în infrastructură. Este vorba de o sumă foarte importantă şi aproape 500.000 euro care vor veni anual către bugetul comunei Agigea", a declarat Cârjaliu.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108