REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Alexandru Rafila ia în serios amenințările lui Putin cu arme nucleare

Alexandru Rafila ia în serios amenințările lui Putin cu arme nucleare

Virgil STOIAN 1 octombrie 2022 | 00:00 558

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila a declarat, vineri, la Bistriţa, despre distribuţia pastilelor de iod către populaţie, că mai ales în contextul complicat al conflictului din Ucraina, crede că un comportament responsabil al fiecărui cetăţean este să aibă această substanţă la domiciliu, el arătând că e bine să nu apară o nouă criză, cea a distribuţiei acestor pastile, care nu este posibil de realizat într-un timp scurt, într-o situaţie de criză, scrie News.ro.

 

Ministrul Sănătăţii a afirmat că aşteaptă statistica pentru luna septembrie cu numărul celor care au ridicat pastilele de iod. ”Pentru luna august, interesul pentru această substanţă, care este extrem de simplu de procurat, este gratuit, este pusă la dispoziţia populaţiei, este ceva mai mare”, a arătat el.

Ministrul Alexandru Rafila a continuat: ”Să vedem dacă, mai ales în contextul complicat al conflictului din Ucraina, cred că un comportament responsabil al fiecărui cetăţean este să aibă această substanţă la domiciliu, pentru că administrarea ei nu este necesară în mod obişnuit dar, sigur, într-o situaţie de criză, e bine să nu cauzeze o nouă criză, cea a distribuţiei, care nu este posibil de realizat într-un timp scurt”, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi suntem obisnuiti sa luam pozitia ghiocelului la orice zicere din partea sefimii sau la citirea unor reguli scrise bine ori de cele mai multe ori,cam cretine. Putin a aratat ca nu-i pasa de reguli.,ai ales de cele ce tin de buna intelegere si civilizatie. Are orgoliu,rautate si slugi la fel ca el,plus un popor perfect dezinformat si educat sa asculte de ,,sefu' '' . Mai sunt si alti conducatori cam dilii ,insa nu au puterea lui Putin. Omenirea nu prea sta bine la capitolul asta,al alegerii de lideri dintre cei mai buni. Da,nebunul este periculos si nu e de glumit. Problema e ca noi nu suntem uniti,ba chiar suntem la mana unor incompetenti. Norocul e ca suntem in NATO.
0
0
frectia cu spirt pe piciorul de lemn. Securistul rafila stie.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218