REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Alexandru Rafila, ironii la adresa lui Raed Arafat: probabil va fi primul om care va călca pe Marte

Alexandru Rafila, ironii la adresa lui Raed Arafat: probabil va fi primul om care va călca pe Marte

Replica API 2 septembrie 2022 | 00:00 1330

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, susține că șeful DSU, Raed Arafat, caută că aibă monopol asupra tuturor serviciilor de urgență. Rafila l-a ironizat pe Arafat și a spus că acesta va fi primul om care va ajunge pe Marte, dar și faptul că sistemul de urgență este așa de bine organizat încât pompierii au ajuns să trateze pacienți.

”Dacă înțeleg legislația și specificul activității de medicină de urgență, cred că e important, pentru că dacă pacienții sunt tratați de pompieri, cred că și juriștii pot să gestioneze activitatea, organizarea activității medicinei de urgență, împreună cu noi, pentru că suntem câteva persoane acolo care știm despre ce e vorba”, a spus Rafila.

„Îi convine (n.r. lui Raed Arafat) acea poziție unde integrează NATO, Ambulanța, dezastrele, în curând o să fie și NASA și probabil primul om care o să calce pe Marte...”, a continuat el, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rafila odrasla de securisti, arahahat harap vandut mosadului, fara mama, fara t***.
0
0
Sper ca Rafila sa-l decapiteze pe arahat !!!
0
0
Rafila, arogantule, vopsitule, tortionarule comunist, multimilionarule in euru de la buget... CE AI FACUT PENTRU SISTEMUL SANITAR ?? Rusine sa-ti fie! Te compari cu d-ul Arafat care a infiintat SMURDUL ?! Sa nu uitam ce a facut pentru Targu Mures....daa....si pentru toata tara. Felicitari d-le Arafat ! Mult respect! Incompetentul Rafila se viseaza presedintele Romaniei !? Vai de el! Vai de noi, cu ciumatii astia incompetenti!
1
0
A, inteleg, tu vrei sa ramana spagile la Arafat. De ce n-o spui expressis verbis? Ca sa priceapa toata lumea... Asta fara sa insemne ca iau partea lui Rafila...
1
0
Sharpele asta de Rafila vrea cu orice pret trecerea SMURD la Ministerul Sanatatii fiindca achizitiile de dotari specifice la SMURD sunt foarte scumpe si implicit spagile. Cu ajutorul PSD si ajutat de imbecilitatea lui Iohanis care habar nu are pe ce lume se afla, o sa reuseaasca. Plm.
1
0
Copil de securist ,taci din gura!Se pare ca iti arati limitele.
0
0
Primul ajutor dat foarte repede salveaza multe vieti. In tarile cu apa calda datorita paramedicilor se salveaza mai multe vieti decat daca s-ar acorda ajutorul la Urgenta Spitalelor. Arafat a creat un sistem. Tu, Rafila cu ce ai imbunatatit serviciile medicale? Te lupti pentru cascaval, iar serviciile medicale sunt tot mai proaste.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108