REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Alexandru Rafila - validat în Consiliul Politic Naţional al PSD pentru a fi propus premier

Alexandru Rafila - validat în Consiliul Politic Naţional al PSD pentru a fi propus premier

Replica API 11 decembrie 2020 | 00:05 1384

Medicul Alexandru Rafila a fost votat de Consiliul Politic Naţional pentru a fi propus de social-democraţi la funcţia de premier.

Alexandru Rafila

"Am supus la vot propunerea ca luni să mergem la Cotroceni cu profesorul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru. (...) Cel mai corect din partea preşedintelui Iohannis este să accepte un guvern minoritar condus de domnul Rafila, ori un guvern de uniune naţională", a spus preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă, scrie Agerpres.

El a adăugat că luni, la consultările de la Palatul Cotroceni, Rafila nu va putea să fie prezent pentru că este în continuare izolat la domiciliu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va pishati pe el!
4
0
Daca nu-l aveau pe Rafila, veneau cu Streinu-Cercel? Ca sa fie unu asortat cu vremurile si cu multe aparitii la tv?
4
0
Se fac ca nu inteleg ca Iohannis nu va numi un prim ministru de la PSD sub nicio forma. Nici nu sunt in stare sa faca o majoritate care sa-l sileasca sa faca vreo miscare. Alegerile sunt castigate de fapt de o majoritate care face guvern. Imi pare rau de PSD dar asta e. Cativa ani de pauza nu strica. Poate ii da afara pe corupti si pe altii care nu sunt de fapt social democrati ci hoti deghizati.
9
1
Hoti golani
5
1
O sa fie asta prim-ministru cum a fost Diaconescu...
7
2
Mai terminati cu joaca asta democratica. PSD se fac ca sunt seriosi. Deci pana sa inceapa alegerile mergeau cu trei propuneri de prim ministru Grindeanu, Tudose si nu mai stiu cine, iar dupa alegeri cu Rafila. Numai la misto asa cum i-a invatat Dragnea. Sa stea naibii in opozitie.
9
2
ba nu stiu de ce,dar decat catu ,ala care a fugit la comanda cand a fost propus de kwj ca sa ii faca loc lui sica,mai bine asta
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272