REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Alexandru Rafila, VEȘTI PROASTE pentru românii care așteptau redeschiderea restaurantelor

Alexandru Rafila, VEȘTI PROASTE pentru românii care așteptau redeschiderea restaurantelor

Replica API 27 aprilie 2020 | 14:51 3440

Vești proaste pentru românii care așteptau relaxarea restricțiilor pentru a merge la restaurante. Președintele Societății Române de Microbiologie (SRM), Alexandru Rafila, a afirmat, luni, că restaurantele, mai ales cele care funcționează în spații închise și nu au terase, vor întârzia cu redeschiderea, în contextul în care, după 15 mai, hotelurile ar putea să își reia activitatea.

„Probabil, de îndată ce circulația se va redeschide și unitățile hoteliere vor fi deschise, concediile cu familia nu pot fi împiedicate. Probabil vor fi mai mult în țară decât în afara țării, pentru că vedeți că fiecare stat adoptă o politică distinctă în ce privește primirea persoanelor străine ce vin din străinătate. Va fi o problemă legată de accesul la unitățile de alimentație publică pentru că probabil că restaurantele, cel puțin în formatul pe care îl cunoaștem noi, vor întârzia cu deschiderea, mai ales cele care funcționează în spații închise exclusiv și nu au terase”, a afirmat, marți, la Digi 24, Alexandru Rafila.

Preșdintele SRM a mai spus că, în perioada verii, vor fi luate măsuri în funcție de situația epidemiologică.

Din 15 mai ar putea fi redeschise hotelurile din România, potrivit unui anunț recent al premierului Ludovic Orban, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta a fost melodia dupa care ati bocit dragi patronasi de oras cam din luna mai anul trecut. Nu gaseati fraieri care sa va munceasca pe te miri ce iar voi snapanilor daca se putea sa ii arestati la locul de munca. Iata ce surpriza va ofera dumnezeu ,,bunutul,, la toti. Anul acesta vazand cat de snapani ati ajuns s-a hotarat sa va dea o mare muee parca venita de nicaieri. Anul asta pentru o luna voi veti fi papagalii care vor munci. De ce voi. Pentru ca nici nu vreti si nici nu o sa mai gasiti fraieri si pentru ca sunteti snapani de felul vostru. Va doresc iulie si august niste luni de rahat.
1
0
sa terminat cu ciorditul anu asta , mancat din chiag? asa iasti? casu e scump anu asta. lale.., inapoi la baia la caserie ,,
8
1
au aflat de la sefii din vest ca restaurantele vor fi in stand-by pana la sfarsitul lui 2021... succesuri...
7
0
nu mai puteam noi de grija carciumarilor! ani la randul au angajat pe 3 alune, si-au batut joc de angajati, si au umplut buzunarele, au sfidat restul pulimii. Acum sa va vad fraierilor! luati pl
10
2
Daca ar durea prostia ar fi trebuit sa fi vanat si bandajat tot corpul!
4
3
Cea mai mare grija a noasta asta era....terminati cu prostiile! Euro a ajuns la maxim, tara a fost trecuta la negativ, avem o mie de doctori si asistenti bolnavi de covid, am reusit sa aducem 5 ventilatoare in tara de la Vatican, suntem blocati in case...astea sunt probleme pe care trebuie sa le rezolve incompetentii care ne conduc
11
2
Trebuie astia sa castige NU ?!?! Hotelieri parca au muncit cinstit sa fie proprietari de hotel Mai ales cele construite de comunisti Luate cu japca pe nimica toata Cazativa frate veniti la mare si faceti P__A mare hotilor Mai cu un mic mai cu o bere , plaja Mai cu un mic mititel de virus vedeti voi ce si cum .
12
5
O stire nu prea populara pentru cei veniti in Romania calare pe oaie.
12
1
Cei cazati la hotel vor manca la terase deschise ale hotelului daca are, daca nu la terasele din apropiere.Se vor pune mese afara, pe spatiul verde, pe trotuar, cum se mai practica la noi si la altii.Sezlongurile vor fi pt una , maxim doua persoane la distanta si cu masuta pentru servit mancare si bauturi, in regim de "servire la botul calului".Mancare si bautura sa fie , ca idei, slava domnului.
14
0
mergem unde sunt descise mai fratilor, unde vedem ca sunt mai interesati de soarta lor, ca la noi astia nu sunt interesati decat de bunastarea LOR
9
0
Riscam si castigam. Se va da drumu la treaba cum trebuie. Virusii imaginari traiesc in creierele bolnave.
15
16
Bun, si cel care sta la hotel unde mananca? Isi face comanda online si mananca in camera? Sunteti dusi cu capul!
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272