REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Alexey Golovin, revocat din Consiliul de Administrație al Uzinei Termoelectrice Midia

Alexey Golovin, revocat din Consiliul de Administrație al Uzinei Termoelectrice Midia

Andreea VREJOIU 24 octombrie 2022 | 00:00 3609

Societatea Comercială Uzina Termoelectrica Midia S.A. Năvodari, ce are ca obiect de activitate producerea, transportul și distribuția energiei termice, l-a revocat pe Alexey Golovin din Consiliul de Administrație al societății. În locul acestuia a fost ales Orynbassarov Yerzhan în calitate de administrator provizioriu. Mandatul noului membru al CA este valabil până la data de 8 noiembrie 2022.

Alexey Golovin


Uzina Termoelectrica Midia S.A., cea mai mică companie din subordinea Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, înființată înainte de 1989 cu un singur scop, furnizarea de abur pentru rafinăria Petromidia, are un nou membru în Consiliul de Administrație.

Alexey Golovin, de naționalitate kazahă, a fost revocat din funcția de membru, iar în locul acestuia a fost numit Orynbassarov Yerzhan.

Orynbassarov Yerzhan


Yerzhan este de naționalitate kazahă și este născut în 1969 și a fost directorul Diviziei de Dezvoltare Corporativă și Servicii din Grupul Rompetrol.


Uzina Termoelectrică Midia S.A. Năvodari are ca obiect de activitate producerea, transportul și distribuția energiei termice. Statul Român deține o cotă de 56,58% din acțiunile companiei, restul fiind deținute de KMG International NV din Olanda - 43,42% (parte din grupul kazah de stat KazMunayGas, cel mai mare acționar al operatorului rafinăriei Petromidia, Rompetrol Rafinare).

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca ai vizitat tu olanda de stii cum e viata acolo scarbet.taci in poala mea ca singura tara vizitata de tine a fost in delta dunarii
1
0
Auzi ma prostea, cu ce te ajuta pe tine shenghen ul ma? Sunteti zmeii pe net dar lefurile mizerabile le primiti tot in ING. Se pare ca ai si vizitat Olanda sau mai bine spus cine stie ce salahor ai fost pe acolo de ai vizitat tu ungherele Olandei. Vezi ba prostea ca nu toti olandezi sunt impotriva.asa cum nu toti romanii sunt hoti.10 n gat de salahor.
5
1
Muieeeee multă olandezilor , o fac pe ăia corecți dar dacă mergi prin orașele lor, vei vedea că prin toate ungherele agonizează drogatii lor. Vineri si sambata strazi cu bodegi sunt pline de olandeze si părțari de'ai lor beți mangă, pișați pe ei . Halal, țara civilizată , în plm !
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272