REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Alexia Eram, probleme de sănătate în vacanța din Bali

Alexia Eram, probleme de sănătate în vacanța din Bali

Valentina CAMARA 9 ianuarie 2023 | 00:00 378

Alexia Eram a dat de ghinion în vacanța cu Mario Fresh, după ce a dat de probleme de sănătate în Bali. Se pare că destinația exotică nu i-a făcut bine încă din prima zi, motiv pentru care a cerut ajutor medicilor din România.

Fiica Andreei Esca se află într-o vacanță de vis alături de iubitul ei, unde se bucură de timpul petrecut în Bali. Însă, lucrurile nu au decurs așa cum și-a dorit Alexia Eram, deoarece încă din prima zi s-a confruntat cu probleme de sănătate, Cu toate acestea, nimic nu a făcut-o să plece acasă din destinația exotică, astfel că le-a cerut ajutorul medicilor din România de la distanță.

Alexia Eram s-a confruntat cu probleme în vacanța în Bali

Alexia Eram este o mare fană a vacanțelor de lux, având în vedere cât de mult călătorește. Vedeta a vizitat New York-ul de Crăciun alături de familie, iar acum și-a rezervat timp doar pentru iubitul ei, cu care a plecat în Bali.

Însă, peisajul de vis și locurile desprinse din tablouri nu au ajutat-o pe iubita lui Mario Fresh în problemele de sănătate cu care s-a confruntat încă din prima zi. Alexia Eram s-a ales cu o iritație a tenului, care a continuat să fie din ce în ce mai gravă. După trei zile de când problema s-a tot agravat, vedeta a cerut ajutorul medicilor din România.

”Am ajuns în Bali acum 5 zile și din prima zi mi-a apărut această iritație”, a spus Alexia Eram printr-o postare pe Instagram.

Care a fost cauza problemelor

După ce a văzut că problema continuă să se agraveze, iar iritația tenului nu dispare, Alexia Eram a cerut ajutorul medicilor din România, astfel că a fost tratată de la distanță. Se pare că totul a pornit de la o cremă pentru protecție solară și de la soare.

”A treia zi...mai rău. Așa că am sunat în România să încerc să rezolv problema. Aparent a fost de la o cremă cu SPF pe care nu o mai folosisem de un an și evident de la soare!”, a spus fiica Andreei Esca, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212