REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Alfred Laurențiu Mihai: PSD susține respectarea muncii cinstite și nu impozitarea ei

Alfred Laurențiu Mihai: PSD susține respectarea muncii cinstite și nu impozitarea ei

A.F. 3 februarie 2023 | 00:00 400

Partidul Social Democrat susține respectarea muncii cinstite și nu impozitarea ei - Este mesajul transmis de senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, pe Facebook. Acesta spune că social -democrații susțin creșterea salariilor.

Alfred Laurentiu Mihai: PSD sustine respectarea muncii cinstite si nu impozitarea eiAlfred Laurențiu Mihai

În egală măsură, PSD a fost și va rămâne mereu atent la nevoia contribuabililor de a avea salarii mai mari, în loc de taxe suplimentare. Există o diferență majoră între câștigurile marilor companii și câștigurile firmelor mici. De aceea, taxa de solidaritate propusă de PSD vizează exclusiv companiile mari, cu venituri de peste 100 de milioane de euro, care își diminuează artificial profiturile, cu scopul vădit de a-și reduce obligațiile față de bugetul de stat.

Aceste firme cu venituri foarte mari au obligația de a plăti un impozit pe profit echivalent cu măcar 1% din cifra lor de afaceri, așa cum plătesc toate firmele mici din România.

PSD este de acord cu menținerea impozitului pe profit de 16%, însă valoarea acestuia plătită de marile companii nu trebuie să fie mai mică de 1% din cifra lor de afaceri.

Stabilizarea economiei reprezintă îmbunătățirea standardului de viață al populației, prin creșterea puterii de cumpărare a consumatorilor.

Prin urmare, prioritățile trebuie să fie respectate în mod corespunzător, astfel încât muncă cinstită să fie recompensată și nu penalizată prin impozitare excesivă.

Partidul Social Democrat pune pe primul loc oamenii și economia românească, ceea ce înseamnă că prioritățile lor vor fi alocate în așa fel încât să se asigure binele acestora.

Mai mult decât oricând, este nevoie de asigurarea unui mediu propice pentru crearea de noi locuri de muncă și creșterea veniturilor cetățenilor.

În acest mod, Partidul Social Democrat va contribui la o economie prosperă, prin plasarea oamenilor și a interesului național pe primul plan", consideră social - democratul, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nemernicul acesta nu apluda si renuntarea la munca necinstita din societatile comerciale si trecerea pe branci la munca cinstita din cele peste 40.000 de sali de jocuri de noroc si cazinouri ??Oare de ce nu o face ? Pe asta o impoziteaza cineva ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212