REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Alimenta MOCA la OMV, după care o ȘTERGEA pe BLAT!

Alimenta MOCA la OMV, după care o ȘTERGEA pe BLAT!

Replica API 22 martie 2021 | 09:44 10973

Conducătorii auto constănțeni sunt din ce în ce mai inventivi în economisirea banilor pentru benzină. Nu este vorba despre mersul cu mijloacele de transport în comun sau a mersului pe jos, ci de fuga din stațiile de alimentare, fără să achite combustibilul. Un bărbat, din municipiul Constanța, a ajuns în atenția oamenilor legii după ce-și alimenta mașina cu combustibil și apoi fugea fără să plătească. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, după ce a alimentat dintr-o stație OMW și a plecat liniștit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

(Foto: arhivă)

Un bărbat din orașul Constanța s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, după ce a alimentat la un peco și a fugit fără să plătească. A fost trimis în judecată şi apoi, pe 3 martie, condamnat la 6 luni cu suspendare.

Cum acționa bărbatul

În actul de sesizare s-a reținut faptul că inculpatul a alimentat autoturismul marca BMW cu combustibil în valoare de 329,70 lei din stația OMV, după care a părăsit stația de alimentare fără să achite contravaloarea carburantului, cu scopul de a și-l însuși pe nedrept, cauzând astfel un prejudiciu materiale persoanei vătămate S.C. U2 Management SRL.

În urma verificărilor în evidențele operative a rezultat faptul că pe raza Secției 1 de Poliție, dar și a secției 4 de Poliție, au mai fost înregistrate două dosare penale privind alimentarea cu combustibil a aceluiași autoturism folosindu-se același mod de operare, anume părăsirea benzinăriei după alimentarea cu combustibil fără a-ș achita, în care s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și furt calificat.

Acesta a achitat valoarea combustibilului după doi ani de la săvârșirea faptei

Reprezentantul legal al persoanei vătămate a declarat că inculpatul s-a deplasat la punctul de lucru OMW 32 și a achitat integral carburantul alimentat în valoare de 329,70 lei. Din aceste motive, a mai arătat că societatea nu se constituie parte civilă în procesul penal împotriva inculpatului, însă nu dorește să se și împace cu acesta.

Ce a decis instanța

Pentru fapta comisă de bărbat, instanța a decis pedeapsa de 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt. În baza art. 83 alin. 1 C. pen. amână aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii. Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: să se prezinte la Serviciul de Probațiune Constanța la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa; să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile, precum și întoarcerea; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu troaca din aia de la muzeul BMW, probabil jucator de pacanele..
5
1
munca e grea, ce s-o mai dam de gard, pt 300 lei dai la sapa pe camp 3 zile...
7
0
Eu iasi interzice pe astia cu Loganele lor lesinate sa mai circule pe strazi. Pai cum adica, vi tu lansat cu opelul si iti sta in fata un amarat de Logan?
10
4
Prima poza pare de la Lukoil
13
0
taranii u tigai bmwaudi sau mertdeabia au bani de seminte,si le trebuie masina.asa ca fura.prindeti.l si sa taie sare,sau uraniu,in locul trintorilor de mineri!
11
1
Sigur e makidon
17
6
E plin orasul de rupti in cur cu beneveuri de acum 20 de ani luate de la groapa de gunoi din Germania. Fac foamea toata saptamana ca sa aiba in weekend 20 de lei pentru o punga cu seminte prajite si 3 litri de benzina. Si cand nu au nici macar 20 de lei, fura benzina.
39
1
Pai daca toata lumea are masina, normql ca se blocheaza orasul. Sriti dr cand se intampla asta? De la ridicarea raxei de prima inmatriculare : Guvernul Grindeanu 2017. De atunci s-a umplut si se umple in donrinuare tara de masini de 1000 de euro la mana a patra, care ar fi trebuit casate.
17
4
Aaaaa ... asta e un machedon cipan rupt in cur care sta pe strada Ahile Mihail !
15
12
Asta i Cios din Medgidia
15
1
Un parlit cu bmw . Bombardier de asociatie . Unu cu logan si-ar fi platit benzina ca-l mustra constiinta. Tot astia de se cred smardoi sunt saraciile societatii.
41
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108