REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Alimente cu făină de greieri, la vânzare în Lidl sau Kaufland

Alimente cu făină de greieri, la vânzare în Lidl sau Kaufland

Mirela PASCAL 18 martie 2023 | 22:33 3144

Alimentele cu făină de greieri vor fi găsită în curând în marile lanțuri de magazine, după ce Comisia Europeană a aprobat recent făina de greieri pentru compoziția alimentelor. Astfel, alimentele cu făină de greieri vor ajunge la Lidl, urmând să fie disponibile și la Kaufland, și la Aldi, informează Ziarulromanesc.de, relatează Bugetul.ro. Trebuie precizat că vorbim de lanțurile de magazine din Germania.

Alimente cu faina de greieri, la vanzare in Lidl sau Kaufland

Conform sursei citate, în cele mai multe cazuri, insectele prelucrate sunt ascunse sub numele de colorant E 120. Așa-numitul „carmin roșu ” este obținut din insecte fierte și zdrobite. Vopseaua este obținută de la insecte care trăiesc pe cactuși. Pe etichetele produselor alimentare și cosmeticelor, este cel mai adesea etichetat ca „E 120”, „carmin roșu”, „carmin”. În cosmetică, este, de asemenea, etichetat ca „CI 75470”, sau „coșenilă”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mananci fara sa sti ce mananci daca e sub alta denumire . La cat scriu ei de mic la ce contine produsul trebuie lupa . Mai bine mancam legume ca nu murim .
0
0
Dacă meniurile din restaurante trebuie sa conțină toate Ingredientele folosite, de ce sa nu fie obligate și magazinele din aceste lanțuri , sa scrie pe etichete toate Ingredientele? Sau ele sant scutite?
1
0
Cata vreme oamenii nu sunt siliti sub amenintarea cu arestarea,tortura dupa gratii,executia si altele,acestia pot pur si simplu sa nu cimpere produsele din goange. Asa ai si libertatea de a bea apa cata vrei,dar totusi de la o cantitate in sus,poti sa crapi la naiba ca idiotul. Sa ne intelegem,tipii spun ca poti hali bazaiacele alea,nu si ca esti obligat prin lege sa o faci.
6
0
sa nu fim obtuzi.
1
4
Prăjiturile sunt colorate cu praful obținut din gângănii.Daca presa nu cerceta noi nu aflam niciodată acest aspect.Cand produsele sunt aprobate de organele sanitare consider că acele alimente sunt sigure.Important este că aceste informații să apară pe etichetă. De exemplu producatorii vor fi obligați să scrie pe eticheta care lapte este adevărat fara alte adaosuri iar sortimentele false să nu mai fie puse pe același raft cu cele bune.Foarte multe produse de la raft frumos ambalate sunt adevărate bombe alimentare.Abia aștept că producătorii de vinuri sa fie obligați să scrie pe eticheta dacă produsul este obținut din struguri.Vor rămâne rafturile goale. Instituțiile abilitate trebuie să verifice permant că aceste norme sa fie respectate deoarece comercianții vor căuta metode sa ne păcălească .
10
2
r*mâni luați gunoaie cu euri și conservanți din market Eu am la baie niste carcalaci grași bio ii dau gratis
6
4
Bai Dorele! Nu zic ca partial nu ai dreptate in ceea ce incerci din rasputeri sa spui dar invata dracului sa scrii si romaneste ca esti ceva de groaza! Daca nu poti mai bine taci ca sperii lumea numai cu gandul la cati Dorei ca tine ne inconjoara. Asta este si motivul pentru care o ducem asa de bine si nemtii sunt unde sunt...
8
7
sau e 120 e folosit de o eternitate in alimentatie. Cine a baut campari stie !!!
13
0
Mâncați tot ce e in Kaufland e Deutschland e bun Tara gunoaielor pentru nemți r*mânii au foame halește cancer și diabet din market habar nare
11
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614