REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Alin VINTILĂ, consilierul cu atribuții de comunicare al primarului CHIŢAC

Alin VINTILĂ, consilierul cu atribuții de comunicare al primarului CHIŢAC

Replica API 2 februarie 2021 | 00:04 3844

Primarul Vergil Chițac a desemnat luni, 1 februarie a.c., noul consilier de comunicare al Primăriei Constanța în persoana lui Alin Vintilă. Acesta va prelua oficial funcția începând cu data de 15 februarie.

Alin Vintilă

„Dragi constănțeni,

Am preluat mandatul de primar într-o perioadă dificilă pentru toată lumea, din cauza pandemiei. Totodată, trebuie să punctez că este prima schimbare reală a administrației locale, după 20 de ani. Aceasta fiind situația, am considerat că este prioritar să rezolvăm problemele urgente ale orașului, dar și să punem capăt unor abuzuri tolerate de fosta administrație. Am ales să acționăm eficient, însă nu am reușit să comunicăm la fel de eficient.

Drept urmare, pentru a îmbunătăți acest aspect, am decis să numesc un consilier cu atribuții de comunicare, anume pe domnul Alin Vintilă. Dânsul are experiență îndelungată în acest domeniu și este cunoscut ca un bun profesionist. Va prelua funcția începând cu data de 15 februarie. Aveți încredere!“, a transmis primarul Vergil Chiţac.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adevarat! Chiar nugaseste dl primar o jumatate de ora pe zi ,dimineata sau seara sa comunice cu jurnalistii? Chiar trbuie sa vorbeasca cineva in locul lui? In ritmul acesta va trebui cum spunea cineva consilier lla tras apa la wc,de imagine de sculare ,culcare,etc! Mancatori de bani publici.
3
0
daca e adevarat ce zice @Bravo Vergil inseamna ca ne tragi pe pula cum am banuit. Pentru ca nu ai inceput curatenia in primaria plina de putori muiste spagare in frunte cu infractoarea merla !!! Si inca mai iei spaga de la puscariasii martin polaris !!!
7
0
Omul lui Comanescu!!! Se confirma ca domn primar e obedient lui Comanescu
12
0
cel mai bun era domnul Vali Coman de la Litoral tv. Scapa si litoral tv de el scapa si domnul Chitac. sa fi vazut atunci panarama!
6
0
Bravo, in sfarsit un profesionist bun, felicitari si succes in ceea ce vei face!
3
13
Bai fratilor , nu am facut nimic pana acum , si nici nu prea ne pricepem....asa ca am angajat un mascarici care stie sa va duca cu vorba !
14
1
ba dom primar unde l-ai gasit bre pe asta...zici ca e Omul de Neanderthal.....sau un mafiot expirat.....freza tip Botezatu.....sa mori tu Dom Primar.....cu cine va comunica aratarea asta si mai ales de ce-l angajezi? e nevoie de postul asta?
14
2
m ati facut praf cu toti consilierii de imagine ,de comunicare ,de sculare si culcare .cine pl mea mea sunt astia ?ce fac ei concret ?plimba ursul de colo -colo.vezi toate pitipoancele de 25 de ani ,expert in comunicare ,absolvente de SAGUNA,SPIRU,si alte facultati fara nume ...mancatoare de bani publici.amantlacuri,spagi ,interese ..asa e la noi .
20
1
in Romania mai exista si altceva in afara de consilieri de comunicare? dar nu stiti sa mai vorbiti? trebuie un consilier si pentru tras apa la weceu?
20
0
coruptiaucide
13
1
Alin Vintila nu a lucrat niciodata in presa adevarata,,nu a scris niciun articol sau vreun comunicat.A fost agent de publicitate la Tv Neptun,adica batea pe la usi dupa bani.Cand acolo s-a imputit treaba a fugit la Cristi Zgabercea-finul puscarisului Constantinescu,apoi Strutinsky i l-a bagat pe gat lui Ionut Barbu-ala cu panotajul stradal, tot pt publicitate.Dupa asta s-a lipit de Comanescu dar a dat chix cu Dobrogea tv,pacat de postul asta, audienta 0. Asa ca, draga Vergil, psdul si toti inamicii tai,vor afla inaintea ta ce vrei sa faci prin oras. Aveti incredere!? Ha,ha,ha !
31
3
Eu nu ma spal cu anii de berberit poate ma barberesc odata cu tarzan omul junglei...sunt panarama sec.21
16
4
Mai bine il lua pe florin salam
21
1
carnatul asta la ce mai este folositor daca primarul isi petrece tot timpul pe facebook?
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272