REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Alina Bica, filmată cu camera ascunsă: „Nu am nicio intenție să mă întorc în România“

Alina Bica, filmată cu camera ascunsă: „Nu am nicio intenție să mă întorc în România“

A.F. 18 martie 2023 | 00:00 2216

Fosta șefă DIICOT Alina Bica a fost filmată pe ascuns într-un local din orașul italian Bari, acolo unde se afla alături de partenerul său de viață, sora ei, dar și de fetița și iubitul Elenei Udrea.

Alina Bica, filmata cu camera ascunsa: „Nu am nicio intentie sa ma intorc in Romania“Alina Bica

„Nu am nicio intenție să mă întorc în România”, spune Bica într-o discuție purtata in limba italiană, „vreau o nouă viață aici”.

Fosta șefă DIICOT a mai spus că vrea să fie o persoană discretă:

„Să ies să mă plimb fără să se uite cineva la mine, nu vreau publicitate. Acum sunt o persoană normală, muncesc, dar am acest cazier judiciar și nu pot să merg să lucrez în sectorul public după o carieră de 18 ani și facultate la Sorbona”.

„Am încercat să locuiesc în nord, dar nu mi-a plăcut, sunt îndrăgostită de sudul Italiei. Îmi place aici la Bari, lângă Altamura”, a continuat Alina Bica, într-o înregistrare difuzată vineri seară de Antena 3.

Alina Bica, filmata cu camera ascunsa: „Nu am nicio intentie sa ma intorc in Romania“

A fugit din țară în 2019

Fosta șefă DIICOT a fost condamnată definitiv, în noiembrie 2019, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 4 ani închisoare cu executare, pentru favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender.

Conform DNA, în cursul anului 2013, omul de afaceri Ovidiu Tender i-a cerut sprijinul Alinei Bica pentru a obţine o condamnare cu suspendare în dosarul RAFO, aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti. Bica le-a solicitat subordonaţilor săi de la DIICOT să ceară în instanţă condamnarea lui Tender la o pedeapsă cu suspendare.

Alina Bica a fugit din România înainte de pronunţarea sentinţei, fiind localizată iniţial în Costa Rica alături de Elena Udrea, după care s-a mutat în Italia, unde a cerut să nu fie extrădată în România, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
0
0
alina,iti corim viata scurta si plina de cancere,sa dai la dosctori banii furati din tara.Asa sa te ajute Dumnezeu!ue si mmori repede,dar in chinuri!tu si toti hotii
2
0
Altâ infractoare care scapă de pușcărie Dovada in r*mânia cine poate oase roade Prostii muncesc Hoții furâ euro cu sacosa Statul nare bani și ia impozit jumate de la salariați În r*mânia nu există legea confiscării averii nejustificate la fel ca in occident Romania in UE tara junglei Johan Es e Tarzan
6
1
Acum vrei o viata normala? Dar cu milioanele furate in cont? Chiar ca ai tupeu.
4
1
Oare a facut ce a facut asa,de una singura? Adica asa ca la gimnastica artistica? Sumedenia de complici,oare nu cumva sunt bine fericiti si cu functii babane,cu bani cacalau? Aceia sunt sigur in tara si precis nu sunt cuminti si iubitori de tara.
4
0
Nu este cu ochii in soare Justitia romana !Este cu urechile belite la ordine :pe cine discreditam si distrugem si mai ales ce catuse mai aratam la televiziuni (pentru idiotii neamului).100 % nevinovata ,dovada arestarea unui astfel de sef al Institutiei de forta facuta cu televiziuni in mijlocul capitalei ! Daca era banuita de ceva trebuia destituita si apoi retinuta si nicidecum prin terfelirea functiei...Asta face ca justitia romana sa fie de MARE rahat
4
2
Justiția romana cu ochii în soare, lăsată asa de infractori turiști și hoți. Bravos națiune, halal sa-ti fie ca asa gardieni ai dreptății!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102