REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Alina Ceușan, însărcinată din nou. Familia influencerilor se mărește

Alina Ceușan, însărcinată din nou. Familia influencerilor se mărește

A.F. 15 aprilie 2024 | 00:00 198

Alina Ceușan, în vârstă de 31 de ani, a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil. Căsătorită din 2019 cu hairstylistul Raul Țișa, cuplul are deja un fiu, Rock, născut în 2020. Anunțul a fost făcut printr-un videoclip emoționant distribuit pe Instagram.

Alina Ceusan, insarcinata din nou. Familia influencerilor se maresteAlina Ceușan, Raul Țișa

Videoclipul continuă cu scene din viața de familie, în care Alina, alături de soțul ei și fiul lor, îi spune lui Rock că va primi "cel mai mare cadou" - un frate sau o soră. Mai mult, vedeta a fost filmată și în timpul unei ecografii, urmată de imagini de la o ședință foto special organizată pentru a anunța sarcina.

Într-o scrisoare deschisă adresată fiului ei, Alina Ceușan a exprimat fericirea de a-i putea oferi lui Rock un frate sau o soră, menționând că acesta este "cel mai frumos dar".

"Viața noastră se va schimba din nou în luna august... și sperăm că schimbarea să vină în formă celui mai bun prieten pentru tine", a scris Alina în mesajul său.

Alina Ceusan, insarcinata din nou. Familia influencerilor se maresteAlina Ceușan

Cuplul și-a exprimat entuziasmul de a putea împărtăși această veste cu toți, mărturisind că ultimele luni au fost pline de emoții diverse. "Suntem mai mult decât fericiți, ne simțim binecuvântați, inimile noastre sunt pline", a adăugat Alina, menționând cu umor că este "aproape întotdeauna obosită, bolnavă, plângând sau flămândă din nou".

Alina Ceușan și soțul ei, Raul Țișa, se pregătesc astfel să întâmpine un nou membru în familia lor, marcând o nouă etapă importantă în viața lor, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este ceva ce nu inteleg ? Cum poti sa ramai insarcinata cand esti sugatoare profesionista, s**i pwla si inghiti copii cruzi ?!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272