REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Alina Gorghiu face apel la parlamentarii semnatari ai moţiunii de cenzură să nu cedeze presiunilor şi promisiunilor PSD

Alina Gorghiu face apel la parlamentarii semnatari ai moţiunii de cenzură să nu cedeze presiunilor şi promisiunilor PSD

Replica API 28 septembrie 2019 | 02:11 483

Alina Gorghiu

Senatorul PNL de Timiş, Alina Gorghiu, a lansat, vineri, un apel la parlamentarii care au semnat moţiunea de cenzură la adresa Cabinetului Dăncilă "să nu cedeze presiunilor şi promisiunilor PSD", specifice unui guvern care "îşi trăieşte ultimele zile".

"Fac apel la toţi colegii mei parlamentari ai opoziţiei şi nu numai, cei care au semnat moţiunea de cenzură, să nu-şi piardă demnitatea şi să nu răspundă presiunilor şi promisiunilor prin care PSD, prin toată conducerea de la primul ministru până la ultimul ministru, şef de Cameră, de Senat, le fac asupra colegilor noştri. Le transmit că ştim cu toţii că în acest moment PSD este în stare să promită orice pentru că aşa se întâmplă cu un partid care se află în ultimele zile de guvernare", a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Senatoarea a susţinut că sunt presiuni enorme asupra colegilor parlamentari, "direct proporţionale cu disperarea" pe care PSD o are referitor la pierderea puterii, dar nu crede că se va răzgândi niciunul dintre parlamentarii semnatari ai moţiunii, care sunt dispuşi să voteze moţiunea la vedere.

Potrivit senatoarei liberale, depunerea moţiunii va avea loc luni sau marţi, iar dezbaterea şi votul, pe 7 sau 8 octombrie. După votul dat moţiunii, constituţional preşedintele Klaus Iohannis va chema partidele politice la negocieri şi va decide asupra persoanei premierului.

"Opţiunea prioritară pentru PNL este legată de alegerile anticipate, însă indiferent dacă vor fi sau nu anticipate, un lucru este cert: România va trebui să fie guvernată, avem obligaţia să ieşim din acest blocaj politic din acest moment şi nu excludem în acest moment niciunul dintre scenarii. Certitudinea este că PNL îşi va asuma guvernarea post-moţiune, inclusiv în condiţiile unui guvern minoritar. Este o responsabilitate asumată de PNL din momentul în care am iniţiat demersul pentru moţiunea de cenzură", a conchis Alina Gorghiu.

Moţiunea de cenzură a PNL a adunat până acum 237 de semnături, o condiţie stabilită încă de la început de PNL pentru depunerea ei. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alinutza? Cea care manaca putza? Frumusetze intruchipata! Cap de papusha si cur de matusha! Asta este buna sa mearga ultima intr-un sir de indieni! Sterge urmele cu curul ei mare!
0
0
Daca ati semnat, nu cedati, ca va ofera Alinutza sandwichuri ,in regim delivery !
3
4
Ce ne ofera dupa ce ar cadea PSD? Vine iarna, sunt intreprinderi care asteapta diferite reforme, trebuie pregatita agricultura, contracte cu gazele, ordonanta 114, creditele lui Teodorovici, FMI . . Ce vor sa faca CONCRET. Pana acum am inteles doar ca ...jos PSD si poate Orban prim ministru. Doar asa la plesneala doar contra ciumei rosii, roz sau drak sa-i ia? Lasa sa cada aia ca vedem noi...
4
2
Sincer, eu m am saturat de psd, de gorghiu, de orban, de barna si restul maidanezilor politici. Sa dea Domnul sa ne scoata si noua ..popor oropsit un om adevarat, patriot. Oameni buni, nu va lasati furati de vorbele usr..pnl..psd....toti sunt niste caini care sebat pe ciolan
7
2
sunt convins ca acesti ciumati si-ar vinde si familiile numai sa nu piarda ciolanul Jigodiile, sunt capabile dew orice. Disperarea lor este fara margini, disperare care se va concretiza intr-un mare esec- pe vecie ciumati nu vor mai accede la guvernare.
5
2
eu fac sex cand nu-i mama acasa. ciuuus.
1
5
O vipera care scuipa venin
6
3
Abia astept sa vina nazistii pedelisti cu useristii ,impreuna la putere. Atunci sa vezi cum or sa fie toti romanii cu boturile pe labe. Vreti democratie,vedeti voi pe dracu'!
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272