REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Alina Gorghiu: PNL nu va semna pactul pe sănătate propus de PSD

Alina Gorghiu: PNL nu va semna pactul pe sănătate propus de PSD

Replica API 23 noiembrie 2020 | 21:49 1631

PNL nu va semna un pact pe sănătate propus de PSD, domeniul unde social-democrații au dat dovadă de „cea mai mare bătaie de joc”, afirmă senatorul liberal Alina Gorghiu.

„Orice apropiere de PSD dăunează! PNL nu va semna nimic alături de PSD! Cu atât mai mult un pact pe sănătate, domeniul unde PSD a dat dovadă de cea mai mare bătaie de joc și a creat haos, punând în pericol viața românilor”, scrie pe Facebook Alina Gorghiu.

Ea adaugă că social-democrații „au ratat” construirea a 8 spitale regionale promise în campania din 2016. „Au lăsat zero stocuri sanitare. Au instigat oamenii să nu poarte mască. Au măcelărit legea stării de alertă”, scrie senatorul liberal.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut joi lui Klaus Iohannis și președinților partidelor parlamentare să își asume pactul pentru sănătate: „Nu mai merge cu jumătăți de măsură, sănătatea va fi prioritatea absolută”, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi suntem prosti ca ii votam!
7
0
Ea de fapt spune ce vor face cu noi dupa ce vor prelua toata puterea dupa 6 decembrie. Ea a zis ca nu vor mai fi jumatati de masura, deci stam acasa inchisi abuziv si amendati. Oricum protestele nu conteaza in nicio tara. Ei zic ca pentru sanatatea noastra. Bun motiv de dictatura. Se vede din toate tarile ce "eficiente" sunt masurile astea. Sunt eficiente in tampirea populatiei. Se moare in continuare. Trebuie vazut cum vor fura voturile, fac asa peste tot in lume. Ca la sectorul 1 din Bucuresti cand umblau la saci. Si mint ca justitia nu e de partea lor. Vai de kuru nostru ce vine.
10
0
normal ca PNL nu vor semna. Niciodata n-au semnat ceva bun de la alte partide. merue vor fi dezbinatori si dusmani fata de alte partide. poporul roman va pierde, capra aceea nu stie.
10
0
cu musculatura din coltul buzelor,Alina,m-ai convins sa devin liberaaaaaa..aaal
7
0
ma ingrozesc citind atatea neadevaruri, doamne cum este posibil sa te lasi manipulat in asa hal, cum poti sa nu recunosti ceea ce este palpabil, cum poti sa nu accepti haosul in care cei din PSD au adus tara, cum poti sa negi ceea ce a dus la atatea decizii in urma deciziei slugii si presului fidel dorneanu?. Ne meritam soarta
2
13
Frumoaso! Coboara din copac! La tine si constitutia ptrebuia pliata pe dorintele galbene ...
13
0
dupa alegeri cine va mai ia la guvernare ca trebuie sa va ia la pachet ci Iohanis cu tot
14
0
v-am spus eu ca dancila e geniu pe langa asta dar nu m-ati crezut!!! daca o mai punem si pe turcana ne ducem dracului de tot !!!
14
0
Sat te fu..ta nemtii, Alino.
11
0
daca nu era psd sa da-ti vina pe ei, erati linsati demult penele
23
0
Lasa ma ca a ti construit voi incompetentilor numai propaganda e de voi ne ati distrus si pe noi si tara asta ordinarilor.
19
0
Da...ca voi ati facut un MARE CACAT,a venit la Constanta Tataru sa se mandreasca cu 17 paturi la terapie intensiva.Vai ce realizari marete pe curul lui si al vostru.Hai Siktir! Tot timpul dati vina pe PSD,dar voi ce cacat faceti decat afaceri si sa furati bani din UE?
25
1
Gorghiu, Ritzi, Vass, Turcan.....vai..vai
23
1
Toti sunteti la fel! Tu parca esti copia fidela a elenei udrea! Ti ai pus sotul in functie cheie si nu urmaresti decat avantaje personale! Atsept sa vina ziua votului sa va dau un sut in fund si un scuipat in ochi! Te pup!...cu....pe buzisoare
23
1
cu mult cacat si scuze imense date cacatului !!!
2
26
Ti-a ramas iaurtelul pe botic , parashiuta dracului ! Msi voteaza Pulea Spataru cu P.N.L. -ul ! Ne-ati pacalit o data ... a doua oara va dam la mue ! Mincinosii dracului ...faceti experimente pe oameni , ne-ati inchis in case ca pe cobai si o sa murim de foame , nu de Covid ... in timp ce voi va imbogatiti prin achizitiii de milioane de euro fara licitatii ! Sa ajungeti ca P.N.T.C.D.-ul lui Ciorbea !
32
2
Sa iti dau o GUTUIE ?
24
2
la groapa de gunoi a istoriei cu voi!
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212