REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
11.4° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Alina Gorghiu, tranșantă: „PNL exclude PSD din orice fel de formulă guvernamentală și parlamentară“

Alina Gorghiu, tranșantă: „PNL exclude PSD din orice fel de formulă guvernamentală și parlamentară“

Replica API 9 decembrie 2020 | 21:30 1724

PNL exclude PSD din orice fel de formulă guvernamentală și parlamentară, spune senatoarea PNL Alina Gorghiu. Întrebată cine va fi propunerea de premier a PNL la consultările de la Cotroceni, Gorghiu a răspuns: „Fără echivoc, PNL are o decizie politică, Ludovic Orban este decizia în acest moment”, potrivit Mediafax, citat de stiripesurse.ro.

Alina Gorghiu

„Speranța mea este că într-un interval de timp rezonabil vom reuși să adunăm la masă liderii partidelor de centru dreapta în așa fel încât Guvernul să poată fi votat repede”, a declarat Alina Gorghiu, luni seară.

Senatoarea PNL a adăugat că PNL exclude PSD din orice fel de formulă guvernamentală și parlamentară: „Sunt niște jaloane pe care le avem cu toții. PNL, USR PLUS, cred că și UDMR se va asocia cu noi în acest demers”.

Întrebată cine va fi propunerea de premier a PNL la consultările de la Cotroceni, Gorghiu a răspuns: „Fără echivoc, PNL are o decizie politică, Ludovic Orban este decizia în acest moment”.

În ce privește eventualele reproșuri din cauza rezultatelor alegerilor, Alina Gorghiu a răspuns că nu ar vrea să reproșeze, dar poate găsi o cauză: „Este inerentă uzarea unui partid care își exercită guvernarea, am fost un partid atacat un an de zile”.

Cu toate acestea, senatoarea a recunoscut că rezultatul nu este cel pe care PNL și l-a dorit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna fata asta, doar ca e cam trista. Ma ofer sa o ajut sa se relaxeze, o fac sa zambeasca cu toate buzele, garantat.
0
0
tanti ori iesti proasta ori te prefaci cati PSD ati avut acum pe listele voastre si tu vi cu tupeu sa spui ca PSD a furat de 30 ani alo tanti fa socoteala putin cati ani ati fost voi la putere PDL ,PNL gata cu vrajeala ca o sa dispareti ca pntc
6
1
Pnl a pierdut alegerile in rasa matii
6
1
Stiam si noi ca PNL are apucaturi fasciste. Asta va face ca acest partid sa dispara,asa cum a disparut PNTCD,chiar daca acesta din urma nu a fost asa de agresiv si antidemocratic,ci pur si simplu nu mai era de el in politica. Penelistii inca nu au priceput ca romanilor li se barlare de ei sau PSD,romanii nu mai vor bulangii scandalagii,ci patrioti care sa tina la tara asta si sa munceasca pentru ea,nu sa pupe in cur un sef si gata.
6
2
Pnl a pierdut, pnl nu are cum sa zica ca nu vb cu PSD cand defapt este ca PSD nu vb cu PNL!
6
3
KWJ ce zice!
3
1
Ati votat inutil. Smecherii jubileaza
7
1
femeia barbat !! unde ati gasit spartana asta ..si calul e mai frumos !! o sparta ! un spart !
8
2
majoritatea PNL-istilor sunt vechi PSD-isti si viceversa
11
2
Alinuta,ar trebui sa inveti sa taci!Rolul tau este sa fii saltea ptr.PNL-isti.
16
3
O sa se alieze Cu UDMR. PSD le dadea ardealu cum zicea iohanelu, ei ce o sa le dea ? Si vad pe aici inca ciudati care afirma ca PSD a condus 30 de ani. Mai cititi ba baieti tot stam acasa prin pandemie. E sa pacat ramanem prosti cu idei de genu "30 de ani la putere".
17
3
Stimata D... vad ca excludeti PSDDD da cand alergati dupa ei sa i coptati in pnll , cati psd au fost acum pe listele voastre nu mai sunt hoti astea poate astea sunt tradatori la fel cum si voi ca PNL asteptati telefon de afara sa primiti comenzi ,ptr nic cred ca daca o tineti asa PNL o sa fie in urmatori ani Exact PDL CARE NU MAI EXISTA
13
1
Cert este ca dna Gorghiu si familia ei nu isi va mai face probleme existentiale pentru urmatorii 4 ani. Urmeaza un mandat la Bruxelles si gata. Tot sa mananci rahat. Se merita. Si tara se duce de rapa.
15
2
ai uitat cine trageau ca disperatii sa faca alegeri anticipate ma spalatule pe creier!! avem o conducere care reflecta prostia si idiotenia unora ca tine!!
14
1
Mai au tupeu PSD istii dupa 30 de ani de furtisaguri .Numai la Constanta ce ne au fraierit Mazare Felix Constantinescu Fagadau etc etc etc .Constantenii s au trezit si vor sa dea o sansa si altora . Vad ca sunt inca frustrati care se oftica si arunca cu laturi .Cred ca incewt incet o sa fie din ce in ce mai putini nostalgici PSD Din pacate unii inteleg mai greu
5
18
De ce s-au mai facut alegeri ? Locul 1 pe tusa, restul la ciolan!
18
3
Pare a fi un travestit.Ce dracu se intampla in tara asta?..
17
2
Alinuta sa te foot cu puta!
10
3
fa, Ovanesian are 30 clase peste proasta asta. Si proasta si curva, l a lasat pe olteanu pt alt fatalau cu mai multa influenta
13
2
O muista !
16
3
femeia e de fapt transexual.
16
4
Care a fost SMECHERIA de SARACILA-dancila a fost inlocuita IMEDIAT la debutul CELEI MAI TRAGICE PANDEMII DIN ISTORIA OMENIRII, cu Ludovic Orban ? ? ? CIUMA ROSIE PESEDISTA este trecuta IMEDIAT in opozitie, cum apare o criza, pentru a fii CONSERVATA si a RE-RE-RE-VENI la PUTOARE cu procente zdrobitoare !!!
7
13
Asta e ruda cu primarul Constantei Felicia Ovanesian?
10
2
Tot de la sri
12
2
Cap de papausa, cur de matusa! Ca are un cur mare si lasat, de ar putea fi angajata pe post de stergatoare a urmelor, la finalul unui sir indian. Ha, ha, ha! Penibila dracului!
18
3
Aceasta neo-udrea face pe desteapta
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515