REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Alina Gorghiu trasează sarcini clare noului Guvern în Justiție: „Trebuie să închidă MCV!“

Alina Gorghiu trasează sarcini clare noului Guvern în Justiție: „Trebuie să închidă MCV!“

Replica API 9 noiembrie 2021 | 19:58 755

Senatoarea PNL Alina Gorghiu susține că partidul pe care îl reprezintă e interesat de programul de guvernare, nu de oameni și funcții. Ea este de părere că noua coaliție, cel mai probabil formatî din PNL și PSD, trebuie să reformeze în continuare justiția.

Alina Gorghiu

„Decizia PNL pentru negocierile privind viitorul guvern va fi luată în BPN. Prioritățile rămân salvarea vieților românilor și menținerea ritmului de creștere economică.

PNL nu renunță la misiunea asumată în programul de guvernare, de a reforma România. Nu vor fi în programul de guvernare propuneri populiste, imposibil de pus în practică în condițiile actuale. Cei care doresc să vină, alături de noi, la guvernare, să aibă în vedere că:

- PNL nu dorește să se pună în pericol stabilitatea economică, trebuie continuată strategia fiscal-bugetară actuală și este exclus să introducem impozite și taxe noi;

- PNRR trebuie să rămână așa cum a fost aprobat;

- Planul Național de Investiții ”Anghel Saligny” trebuie să fie implementat pentru că există deja solicitări de la primari din toate partidele politice;

- referitor la Justiție, nu avem voie să facem pași înapoi. Viitoarea coaliție trebuie să închidă MCV;

- mergem înainte cu reforma pensiilor, a salarizării și a administrației publice;

- ne interesează ceea ce putem livra pentru populație, programul de guvernare, obiectivele, NU oameni și funcții”, a spus Alina Gorghiu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat esti de mincinoasa,iar nai prins nici ciosvarta,doar te lingi pe bot,parca esti pisica colectivistului,acum faci pe persoana corecta,dar hai sa fim sinceri si tu te dai dupa cum bate vantul,poate pica ceva,ca doar nai lipit afise degeaba.
1
0
Este experta inca de pe vremea lui Base cand se intrecea cu Nuti spaima puti. Bagaboantele astea fac demersuri pentru justie. Te doare capul!
5
0
pana incepe sa iti placa
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108