REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Nu mă gândeam că voi ajunge vreodată în situația asta”

Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Nu mă gândeam că voi ajunge vreodată în situația asta”

Ana Maria Lipan 3 ianuarie 2023 | 00:00 1047

Anul ce tocmai a trecut a fost unul foarte dificil pentru Alina Sorescu. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, într-o ediție specială, artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre despărțirea de Alexandru Ciucu.

În urmă cu aproximativ un an, Alina Sorescu confirma despărțirea de Alexandru Ciucu. Divorțul lor nu s-a încheiat încă, procesul fiind mai greu din cauză că la mijloc sunt doi minori.

Invitată la o emisiune TV, Alina Sorescu a spus cum a fost ultimul an pentru ea, având în vedere schimbările care s-au produs în viața ei. „Sunt un om tolerant, un om care are multă răbdare. Răbdare născută și antrenată. Las de la mine, dau timp celorlalți. Uneori e bine, uneori nu e bine. Timpul mi-a arătat că nu a fost bine să fac așa, dar pentru mine răbdarea e un atu. Am răbdare ca lucrurile să se așeze. Cred că timpul le rezolvă pe toate”, a afirmat artista.

Problemele prin care a trecut n-au făcut decât să o întărească pe artistă. „Cred că am început deja să arăt o nouă față a mea. Simt că am renăscut și în anul care vine voi trece direct la fapte. Simt că am mai multă încredere în mine, mă prețuiesc mai mult, sunt mai atentă la primele semnale pe care le simt în legătură cu orice. Am o intuiție foarte bine dezvoltată”, a subliniat cântăreața, potrivit libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272