REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ALOCAȚIA pentru copii s-a DUBLAT

ALOCAȚIA pentru copii s-a DUBLAT

Replica API 19 decembrie 2019 | 01:08 681

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat miercuri, 18 decembrie, proiectul PSD privind dublarea alocaţiilor pentru copii,cu 179 de voturi "pentru", 29 de abţineri. Trei deputaţi nu au votat. Ca să intre în vigoare, proiectul trebuie să fie promulgat de preşedintele Klaus Iohannis.

Dacă va fi promulgat, alocațiile de stat pentru copii se vor împărți astfel:

600 lei pentru vor primi copiii cu vârsta de până la 2 ani sau de până la 3 ani, în cazul copilului cu handicap; 300 lei, copiii cu vârsta cuprinsă între 2 ani şi 18 ani și 600 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 ani şi 18 ani, în cazul copilului cu handicap

Majorările se vor aplica începând cu drepturile aferente lunii următoare intrării în vigoare a Legii bugetului de stat pe 2019.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este o miscare buna ,dar sa vedem taiate si pensiile speciale ale parazitilor,caci vad ca se plange orban de un dezechilibru deja.Si sa vedem cu se vor caca tiganii copii acum...
3
1
haoleu, pirando , ne punem pe facut copii!
1
1
Se mai face o carciuma in sat
4
0
In sfarsit un lucru bun. Urmaza sa va taiati pensiile ratatilor ca altfel .....
8
2
Cei mai prosti din toate guvernarile din ultimii 30 de ani ....sunt PNL-istii aflati temporar la putere in prezent !!!
10
8
cei din PSD care s-au opus din rasputeri la dublarea alocatiei copiilor propusa de cei din opozitie, actualii guvernanti- acum- caracteristic JIGODIILOR DE CE MAI JOASA SPETA- au propus dublarea acestora adica triplarea- rusine celor din opozitie care nu au inteles nimic- sper ca la viitoarele alegeri sa dispara definitiv, sa se alature PNTCD ului. Inadmisibil, atata bataie de joc- dragi ciumati de ce ati respins anularea pensiilor speciale? Daca sunteti corecti, cinstiti introduceti pe ordinea de zi - parlament cu 300 parlamentari, ce ziceti este sau nu corect? sau dl ce a inlocuito pe analf
9
5
Ceausecu dadea alocatie la cei care aveau carte de munca si contribuiau. Acuma beneficiaza si cei care nu muncesc si traiesc din alocatii. stand acasa au timp sa faca si copii multi.
18
1
Ma pun pe futut, fut tot ce prind
3
9
Buna asta cu cresterea alocatiilor, n-a mai avut ce face ciroza galbena, au fost cativa penelei galbejiti care au respectat directivele lui Liniuta si Orban cel Bun. Pai ba peneleilor stati cu copiii in brate cand e vorba de festivism, dar acum cand e vorba sa-i ajutati concret le dati flit.Rusine ciroza galbena.
9
8
Vedeti ca este vorba de bugetul pe 2020 nu 2019!Acum sa incepem chiulabalele in HC si sa lucram asiduu si continuu la zamislirea boracilor aducatori de venit si sa nu aibe vecinii din cartier motiv de suparare ca nu are cine-i colinda!
6
3
dar ar trebui si niste conditii pentru acordarea lor, exemplu daca esti afara si nu platesti impozit in tara sa nu-ti dea alocatii sau daca astia care toarna copii la greu dar refuza sa munceasca sau sa-i trimita la scoala sa nu primeasca nimic!
27
2
pesedist manipulator bolsevic !!! Te-ai invatat cu muia cu cacat de la mine. A inceput chiar sa-ti placa jigodie ordinara !!! Continua pesedeul sa-ti dea un leu pe postare ??? Jegos mic !!!
15
8
Ia spune tu cat aloca statul roman unui puscarias in ianuarie 2013 si cine le-a marit alocatia pana la 3500 ron acum cand bate 2020 la usa,hai spune ca voi PSDisti va aveti pe bune cu puscariasi si cu locuitori din Hanry Coanda care v-au votat masiv la ultimele alegeri.
21
5
In orice stat civilizat, omul se bucura de avantajul democratiei , schimband o clasa politica cu alta mai buna. La noi, ne bucuram ca am schimbat niste lepre cu altele si in intentia lor de razbunare mai scapa printre degete niste frimituri si pt oamenii de rand. Rusine politicieni de rahat
16
14
...mari talhari psd-isti astea...
18
10
si cat s-au mai opus liberalii aprobarii legii. Bai liberali nesimtiti, unui puscarias ii alocati peste 3 500 ron pe luna si vreti sa nu dati bani, copiilor care sunt viitorul tarii?Si ce cacwt mancati inainte de a fi la putere de aia v-au votat 6.5 milioane de ..... taiati de la salarii, pensii ,invatamant, sanatate tot. Abia astept sa se scumpesca curentul electric de la 1 ian si mai lucrati putin la ROBOR, euro ca SUNT CAM MICI !
21
19

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272