REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Altă imagine stranie de la înmormântarea Dariei Dughina: Tatăl ei a fost surprins zâmbind

Altă imagine stranie de la înmormântarea Dariei Dughina: Tatăl ei a fost surprins zâmbind

Replica API 23 august 2022 | 00:00 2022

Jurnalista Daria Dughina a fost înmormântată marți, 23 august, în regiunea Moscovei, relatează RIA Novosti. Ceremonia de înmormântare a avut loc în spatele ușilor închise și au participat doar rudele și prietenii. Teritoriul cimitirului a fost închis pentru străini în acest moment.

Agenția Nexta publică o imagine de la ceremonie, în care apare Aleksander Dughin. La înmormântarea fiicei sale, Dughin apare zâmbind.

„La înmormântarea Dariei Dughina, a fost văzut tatăl ei zâmbitor, care anterior a susținut un discurs deschis fascist și mizantropic la evenimentul de doliu. Dughin a reușit să folosească sicriul fiicei sale drept podium, proclamând războiul sfânt împotriva Ucrainei. Dughin, ca un vampir bătrân, a gustat din sânge, l-a savurat și nu se mai poate desprinde de el”, notează Nexta pe canalul de Telegram, citează stiripesurse.ro.

Dughina a murit în seara zilei de 20 august într-un atentat cu mașină capcană pe autostrada Mozhaiskoye din districtul Odintsovo din regiunea Moscova. Serviciul Federal de Securitate al Rusiei a declarat luni că serviciile de securitate ucrainene se află în spatele uciderii lui Dugina și că autorul crimei este cetățeanul ucrainean Natalia Vovk, care a mers în Rusia împreună cu fiica sa la 23 iulie. Potrivit FSB, după un atentat cu mașină-capcană controlat, autoarea a plecat în Estonia împreună cu fiica sa prin regiunea Pskov. Președintele rus Vladimir Putin i-a acordat post-mortem Ordinul "Curajului" lui Dugina.

Ucraina neagă orice implicare în atentatul împotriva Dariei Dughina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tampitii vad zambete peste tot asta este propaganda de 2 lei
0
0
Noi ce facem pt patria noastra....asta este cel mai important lucru....lasati i drk pe rusi si ukr....
2
0
PROSTEALA de DOI BANI !!! CRIMINALA dughina NU A MURIT, DIN PACATE !!! TOTUL este o INCENARE GROTEASCA KGB-ista, menita sa sensibilizeze opinia publica din rusia, pentru a se MOBILIZA MASIV LA RAZBOI !!! dughina este VIE 1.000 % !!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212