REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Alte 4 zone din Constanța, fără apă caldă și căldură

Alte 4 zone din Constanța, fără apă caldă și căldură

A.F. 30 ianuarie 2023 | 18:48 1289

Din cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport amplasate pe str. Intrarea Ion Alexandrescu nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii fiind afectate zonele: Badea Cârtan, Grăniceri, Anadalchioi și o parte din zona Inel I.

Alte 4 zone din Constanta, fara apa calda si caldura

Echipele de intervenție ale societății Termoficare Constanța S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariilor.

„Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul zilei de 31.01.2023. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste avarii.“, au transmis reprezentanții Termoficare Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vad ca nu lasati posibilitatea sa comentam. nu disperati, clima este in incalzire! traiasca chitac si popa!
0
1
Chitzac a crezut ca daca schimba tevile principale in 2 ani, scapam de avarii, dar a uitat ca cele mai multe si dificil de schimbat, sunt cele secundare, care duc la blocuri. Si cum muncitori nu au niciodata, va dura ani buni. Asa ca, faceti un efort si puneti-va centrala iarna viitoare. Eu am platit luna asta la ap 2 camere, 84 lei, caldura si apa calda, la ce temperaturi vreau.
3
0
Pe 23.01 Dorel a produs o avarie pe Adamclisi.Trei nopți s-a stat in frig în Badea Cârțan și in Tomis Nord.Acum alta spărtură ,Badea Cârțan este din nou in frig,tocmai pe strada radetului .Degeaba ați ramat orașul daca nu schimbati și conductele care duc la punctele termice .Avariile vor fi din ce in ce mai dese.Tevile secundare sunt ciuruite, iar Dorel de la CET a văzut că s-a făcut puțin frig a băgat presiune mare și a spart imediat ciuruita .Nici o zi pe săptămână fără o avarie bună.Acum trei ani făgădău a anunțat exact că moș chitac că vrea să construiască un CET nou care va rămâne pe hârtie iar doreii cet-lui au băgat presiune mare pe conducte unele au crăpat .Am stat atunci 10 zile fara căldură în mijlocul iernii .
3
0
Sa va dea Dumnezeu dupa sufletul vostru ca nu se mai poate asa ceva..macar de ar lucra sa remedieze, cine stie cate zile stam iar fara apa calda si caldura..
2
0
Nu se mai poate asa! Chitac pleacă acasă! Ai prelungit mandatul acestor incompetenti si noi stam la 0 °fără căldură în case, după ce abia au trecut 4 zile de la precedenta oprire. Constanța e jaf!
3
0
ne-au ciuruit ! parca in anii trecuti nu erau chiar asa de multe; nu ne da nimeni o explicatie ? primaria sau termoficarea ? ce s-a intamplat iarna asta - ceasul rau, ghinionul, altceva ? carcotasii ar putea presupune ca sunt datorita calitatii proaste a carpelilor mai vechi, facute la mare repezeala si de cea mai s***a calitate din anii trecuti de unde intrebarea carpelile de acum cat ne vor tine ? macar ajungem pana in primavara ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272