REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Alte azile din județul Constanța au fost amendate, după verificările și controalele efectuate

Alte azile din județul Constanța au fost amendate, după verificările și controalele efectuate

Victor ROTARU 18 iulie 2023 | 00:00 1752

În urma Ordinului emis de ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a fost dispusă organizarea de controale în centrele rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, centrele rezidențiale destinate persoanelor adulte cu dizabilități, dar și în centrele destinate copiilor, care funcționează pe raza județului Constanța. În urma controalelor organizate duminică, 16 iulie, au fost aplicate amenzi de peste 170 de mii de lei. 

Alte azile din judetul Constanta au fost amendate, dupa verificarile si controalele efectuate

Sancțiunile au fost aplicate pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu, depozitare necorespunzătoare a alimentelor, neactualizarea documentației sau igienă necorespunzătoare.

Centre verificate (Constanța, Murfatlar) - 6 (privat)
Total beneficiari - 111
Amenzi - 18 (valoare 176.800 de lei) 
Avertismente - 40

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Verificati azilul de batrani din Eforie Nord - Senior Rezidence….si contractul cu beneficiarii Mi e sila ca existati
1
0
Ce treaba are mai cu ingrijirea batranilor ? ISU, AJPIS , ITM, CJPC, DSP și DSVSA ar avea pentru ca au oameni cu diverse specializari; batranii au nevoie in primul rand de medic si psiholog; cati au fost ingrijiti cat de cat corect din punct de vedere medical si hraniti corect si suficient ? sunt alimente expirate, ca toata lumea stie ca la noi asta e boala grea ? cati au probleme psihice grave sau mai usoare si sunt tratati ? ca sunt asigurati si au platit toata viata; iar cei care nu au probleme psihice ce spun ? au sau nu nevoie de suport ? am vazut la tv ca cam asta e abordarea in occident; foarte mare diferenta plus legi foarte dure pentru cei care practica abuzurile nu ca la noi unde lipsesc, infractorii scapa nepedepsiti, se dau cateva amenzi pentru lipsa unor autorizatii si se ingroapa totul ca la colectiv; nu am auzit nimic de DGASPC care ar trebui sa aiba cei mai bine pregatiti specialisti pentru activitatea asta nici in articolul asta si nici in altele; mai exista ?
4
0
Care sunt acestea?
4
0
Au fost amendate caminele, dar cate amenzi vor fi incasate?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468