REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Alternativa Techirghiol, propunerea deputatului Marian Cruşoveanu

Alternativa Techirghiol, propunerea deputatului Marian Cruşoveanu

Replica API 14 ianuarie 2021 | 22:52 2244

Deputatul PNL Marian Cruşoveanu a anunţat că, în calitate de deputat, a început demersurile oficiale privind grăbirea aplicării unor soluţii pentru alternativa Techirghiol sau drumul expres spre sudul litoralului. Drumul expres se vrea o soluţie care să vină atât în sprijinul locuitorilor, cât și al agenților economici, mai ales că va însemna o economie de bani și de timp.

"În campania electorală, am vorbit și am insistat asupra acestui subiect, pentru că cei care locuiesc în sudul litoralului, la fel ca și turiștii care vin în județul nostru, întâmpină ambuteiaje, ore în șir, în sezon. Drumul expres este o soluție care vine, atât în sprijinul locuitorilor, cât și al agenților economici, mai ales că va însemna o economie de bani și de timp.

În calitate de deputat și de membru al Comisiei de Transport și Infrastructură din cadrul Camerei Deputaților, am început demersurile oficiale privind grăbirea aplicării unor soluții pentru #alternativaTechirghiol sau drumul expres spre sudul litoralului.

În momentul de față, există cel puțin două variante ale acestei rute, pe care astăzi le-am discutat cu directorul Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța, dar și cu specialiști și reprezentanți ai UAT-urilor direct implicate. Zilele următoare, aceste întâlniri vor continua, astfel încât să putem avea, într-un timp extrem de scurt, varianta acestei rute spre sudul litoralului.

Aceste demersuri oficiale, din calitatea mea de deputat, vor continua, astfel încât să putem avea soluții rapide, optime, de infrastructură, care să vină în sprijinul turismului de pe litoralul românesc.

În activitatea mea, voi insista pe lângă reprezentanții locali, dar și pe lângă miniștrii de resort, asupra acestui proiect, în vederea aplicării unei soluții cât se poate de rapide, astfel încât să putem vedea lucrările începute." a transmis Marian Cruşoveanu.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
expres, este o poveste luunga si greu realizabila. Mai bine reealizati o centura auto pe langa linia CF, in Eforie Nord si scapam de o ora de calvar in sezonul estival. Sii, vedeti ca peste linia CF dinTechirghiol, se poate extinde reteaua stradala...
0
0
Du te ma dracu de mascarici! Spargeai magazine in Eforie, tigan prost
2
1
sunt multe ,dar......noi n o sa mai apucam
0
0
Asta e un limbric politic, o mahalagioaica de ultima speta, captiva intr-un corp de baietel prepuber.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614