REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Altur Slatina își suspendă activitatea temporar, din cauza situaţiei generate de războiul din Ucraina

Altur Slatina își suspendă activitatea temporar, din cauza situaţiei generate de războiul din Ucraina

Replica API 18 aprilie 2022 | 13:38 451

Compania Altur Slatina îşi va suspenda activitatea temporar, în perioada 18 aprilie - 1 mai, pe fondul evoluţiei conflictului dintre Rusia şi Ucraina.

Potrivit unui comunicat transmis Bursei de la Bucureşti, pentru o mare parte dintre salariaţi vor fi suspendate contractele individuale de muncă.

"Măsurile sunt luate având în vedere situaţia generată de conflictul armat din Ucraina, care a condus la întreruperea activităţii economice din Ucraina, precum şi la instituirea de către comunitatea internaţională împotriva Federaţiei Ruse şi a Belarusului de sancţiuni economice, de restricţii financiare şi de restricţii privind relaţiile economice. Pe fondul evoluţiei conflictului dintre Rusia şi Ucraina, Altur SA înregistrează o scădere a volumului activităţii de producţie cauzată de lipsa comenzilor din partea clienţilor externi (ZF Braking Systems Poland Sp. Z o.o., ZF Automotive Czech s.r.o) care şi-au redus activitatea de producţie, anulând comenzile de achiziţie", se precizează în comunicatul citat de Agerpres.

S.C. Altur S.A. este o societate pe acţiuni al cărei obiect de activitate constă în fabricaţia de piese turnate din aliaje de aluminiu şi pistoane auto pentru autovehicule, tractoare, autocamioane, fabricaţia de piese turnate din aluminiu pentru industria electrotehnică, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212