REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Amalia Năstase: „Schimbaţi legea cu liberalizarea preţului la energie şi găsiţi altceva de furat“

Amalia Năstase: „Schimbaţi legea cu liberalizarea preţului la energie şi găsiţi altceva de furat“

Replica API 14 septembrie 2022 | 23:22 1373

În contextul creşterilor uriaşe ale prețurilor la energie, pe care le consideră aberante într-o țară care își produce 90% din energia necesară, Amalia Năstase le-a adresat guvernaților un mesaj.

Amalia Năstase

Recent, Virgil Popescu a anunţat că se gândeşte la o modalitate de a-i bonifica pe cei care doresc să economisească energie.

Mai mult, ministrul Energiei le recomandă românilor să schimbe becurile pentru a reduce consumul şi să opteze pentru electrocasnice eficiente, "care au clasă de energie A+, A++. "Să fie cu „A” în față", a precizat Virgil Popescu.

”Nu înțeleg de ce o ţară care își produce 90% din energie trebuie să fie lovită cum va fi România cu prețul crescut al energiei. Doar ca să facă niște băieți deștepți sute de milioane de euro?", a scris Amalia Năstase, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"De ce trebuie să tăiem becuri, etc, prin casă? Ce legătură au trei becuri amărâte cu impactul major asupra companiilor din economie care consumă f mult curent și care vor întoarce aceste prețuri în costurile alimentelor, serviciilor pe care tot noi le vom plăti.

Vorbește toată lumea politică cu o relaxare extraordinară despre soluția economisirii. Cine să economisească? Fabricile de pâine? De carne? De lapte?

De exemplu despre oamenii bolnavi care depind de aparate medicale, zicea ministrul Energiei că “e foarte simplu, sunt în evidență la medicul de familie și anunță”. PE CINE ANUNȚĂ????

Va rugăm mult să schimbați legea cu liberalizarea prețului la energie și găsiți altceva de furat că nu merge deloc așa. Nu puteți să o mai scăldați așa că nu va trece de oameni. Pur și simplu nu au bani să va mai susțină combinațiile. Va pup

PS: Nu există nici o susținere pentru IMM-uri. IMM-urile care anunță companiile de energie că vor curent plafonat pur și simplu nu vor mai avea contract la preț plafonat.

Asta se întâmplă de fapt. Le se reziliază contractul dacă vor preț plafonat pentru că statul român nu plătește această plafonare decât după niște ani de zile și companiile nu-și mai permit să susțină aceste fonduri”, a scris Amalia Năstase pe pagina sa de Facebook, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa , este mai simplu.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272