REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
9.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Amanta lui Ciprian Marica, transformare totală

Amanta lui Ciprian Marica, transformare totală

Replica API 19 aprilie 2021 | 19:20 27146

Transformarea incredibilă a amantei lui Ciprian Marica! Cum arată acum celebra roșcată cu care a fost prins sportivul la hotelul din Cluj? Ce detalii mai sunt cunoscute acum despre femeia controversată din viața fostului fotbalist?

Tranformarea neașteptată a amantei lui Ciprian Marica

Amanta lui Ciprian Marica a fost una din personajele extrem de controversate apărute peste noapte într-un scandal de pomină ce a reușit să țină săptămâni bune pagina ziarelor de monden, dar și de sport.

Ana Muntean a devenit cunoscută românilor în rolul soției infidelă, după ce a fost filmată chiar de partenerul ei în timp ce era cu fostul fotbalist într-un cameră de hotel. Amintim că cei doi se aflau în Cluj, moment în care s-au dat de gol atunci când au ieșit rând pe rând din camera unde împărțiseră patul.

Sportivul avea doar un prosop în jurul taliei, uitând și de cartela camerei atunci când l-a văzut pe partenerul roșcatei și rămânând în cele din urmă la mâna celor de la recepție.

Toate acestea se întâmplau în vara lui 2019, dar filmulețul oferit presei de către o persoană anonimă a venit în prim-plan în vara lui 2020. Marica a ajuns atunci să depună plângere la Poliție pentru că voia ca cel care i-a violat viața privată să plăteacă.

Ulterior, a renunțat la tot circul creat și a pus capăt scandalului cerându-și scuze în mod public față de familie și soție. Toate bune și frumoase, căci Ana Muntean s-a împăcat cu Florin Muntean, iar Ioana l-a iertat numaidecât pe cel cu care are doi copii.

Între timp, notorietatea antrenoarei de fitness a crescut văzând cu ochii, la peste 22 de mii de urmăritori. Fosta roșcată promovează un stil de viață sănătos și arată tuturor femeilor antrenamentele cu ajutorul cărora aceasta rămâne în forma dorită.

Citește mai mult pe: playtech.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a dat in ea ca surdu in clopot
1
0
s au babardit si ei putin..bine ca au tinut de familie ..ce faci ,te desparti doar ca unul a facut sex cu altcineva?si care i faza?ea s o fi saturat de aceeasi pl,el de aceeasi pasare.na ...mai vrea si unul si celalat ceva nou.bv lor .he he
8
1
Harry este fara coaie. Meghan le-a bagat in buzunar.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218