REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Amănunte uimitoare ies la iveală, după divorțul dintre Bianca și Alex Bodi. „Chestiile cu șantajul și cu amenințările de sinucidere au venit de la ea”

Amănunte uimitoare ies la iveală, după divorțul dintre Bianca și Alex Bodi. „Chestiile cu șantajul și cu amenințările de sinucidere au venit de la ea”

Replica API 20 martie 2020 | 11:33 1210

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, însă cei doi continuă să se atace și să scoată la iveală amănunte umitoare din căsnicia lor. După ce Bianca l-a acuzat pe Bodi de violență, dar și de trafic cu substanțe interzise, a venit rândul fostului soț să își atace dur fosta soție.

După ce Bianca și-a acuzat soțul de violență și a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu urmele agresiunii fizice la care ar fi supus-o Alex Bodi și apoi a deconspirat faptul că fostul ei soț are un dosar penal emis de autoritățile germane, pentru trafic cu substanțe interzise, iată că omul de afaceri a ripostat. „Ea nu a vrut divorțul” Alex Bodi a recunoscut că a lovit-o pe Bianca, dar susține că, de fapt, lucrurile nu au stat chiar așa de dramatic cum le-a prezentat ea.

„Incidentul violent dintre noi a avut loc în Viena, în data de 2 decembrie, poza pe care ea a postat-o pe Instagram și pe Facebook este postată pe 3 decembrie. Ea, dacă voia să divorțeze, termenul nostru de divorț era pe 3, ea putea să mă denunțe că nu m-am prezentat la divorț. Ea nu a vrut divorțul, de-aia a venit cu mine, de-aia a făcut tot scandalul. Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă granița. Bianca, pe 2 decembrie, era în avion și eu personal am lăsat-o la aeroportul din Viena și s-a întors singură la București. Dacă își dorea atât de mult divorțul, dacă își dorea atât de mult să se rupă de mine sau să meargă la poliție, nu a oprit-o nimeni. Era singură, putea să ia orice decizie dorea, putea să meargă la poliție, putea să facă orice. Banii pe care i-am virat eu în contul ei, i-am virat pe data de 4 decembrie, după ce s-au potolit, să zic așa, apele. Asta e încă o minciună din partea ei, că ea se contrazice cu ceea ce spune”, a declarat Bodi, conform cancan.ro, preluat de Libertatea.

„Nu sunt stări demne de o femeie matură” Mai mult, omul de afaceri a negat că și-ar fi tăiat venele, după cum ar fi declarat Bianca, menționând că poate dovedi oricând că informația e falsă și insistând asupra faptului că cea labilă psihic, care a avut tentative de sinucidere este chiar fosta lui soție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca Bianca ar avea contoar la p cred ca pana acum ar fi explodat sau ar fi sarit dracu sigurantele o parasuta din cauciuc
0
0
eu vreu sa stiu cit a mai slabit oana roman ,terminati cu ragusanca si prostul ei ca nu ne intereseaza
1
0
Din ce a facut bani si goria asta de Alex Bodi ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212