REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Amarah i-a dezvăluit Oanei Zăvoranu câți bani face din Tik-Tok

Amarah i-a dezvăluit Oanei Zăvoranu câți bani face din Tik-Tok

Valentina CAMARA 3 martie 2023 | 00:00 811

Vedetele din România sunt din ce în ce mai active pe Tik-Tok, acolo unde susțin live-uri din care câștigă sume mari de bani. Amarah, cea mai urmărită tânără transgender, i-a dezvăluit Oanei Zăvoranu câți bani face din Tik-Tok, altfel că vedeta s-a apucat și ea de live-uri pe platformă, acolo unde a strâns donații destul de mari în doar câteva ore.

Amarah i-a dezvaluit Oanei Zavoranu cati bani face din Tik-Tok

Cât mai multe persoane sunt destul de active pe Tik-Tok, acolo unde câștigă sume mari de bani pe live-uri, asta dacă au o comunitate destul de mare. Amarah este cea mai urmărită tânără transgender și aceasta reușește să facă sume fabuloase din donații.

Oana Zăvoranu s-a apucat de Tik-Tok, după ce Amarah i-a dezvăluit suma pe care o face

Oana Zăvoranu s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme, atât financiare, cât și personale, astfel că vedeta a decis să se apuce de Tik-Tok. Oana Zăvoranu a intrat live cu Amarah, iar tânăra transgender a dezvăluit că face 15.000 de euro pe lună, iar toate operațiile pe care și le-a făcut au fost din donațiile de pe Tik-Tok.

Amarah: Oana, eu m-am operat, sunt transsexual, m-am operat din Tik-Tok din toate donațiile, mi-am pus dinți, m-am operat la nas, tot ce am, am din Tik-Tok. Câștig 15.000 de euro pe lună.

Oana Zăvoranu: Ești fericită? Ești ok? Adică ți-ai dorit?

Amarah: Eu sunt foarte sinceră și foarte reală

Oana Zăvoranu: Asta este cel mai important că ești ok cu tine.

Amarah: Ca să fie cunoscută pe Tik-Tok trebuie să fii reală, așa cum ești tu în viața reală. Uite asta îmi place la tine, Oana Zăvoranu, naturalețea ta ca femeie

Oana Zăvoranu: Mulțumesc! Cu asta m-am născut

Oana Zăvoranu s-a plâns că a fost „trădată”

În ultima perioadă, Oana Zăvoranu a trecut prin momente dificile, iar vedeta a dezvăluit pe contul ei personal de Instagram că se confruntă cu probleme grave pe care doar cu ajutorul lui Dumnezeu le poate depăși.

„N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii” mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții”... sau de „frați și surori”, chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!”, a scris bruneta pe InstaStory, în urmă cu câteva zile, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468