REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ambasada SUA, „îngrijorată” de propunerile ministrului Justiţiei

Ambasada SUA, „îngrijorată” de propunerile ministrului Justiţiei

Replica API 30 august 2017 | 11:08 488

Ambasada americană de la Bucureşti transmite că Statele Unite sunt îngrijorate pentru independenţa justiţiei, în urma propunerilor de modificare a unor legi prezentate public pe 23 august de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

"Parteneriatul Strategic dintre Statele Unite ale Americii şi România se bazează pe angajamentul faţă de valorile democratice, buna guvernare şi consolidarea statului de drept întrucât acestea sunt fundamentul pentru creșterea securității și prosperității noastre comune. Instaurarea fermă a statului de drept are nevoie de un sistem judiciar puternic şi independent, precum şi de procurori independenţi care pot urmări activităţile infracţionale fără imixtiuni politice sau limitări ale actului legal de justiţie. Statele Unite au luat cunoştinţă de propunerile Ministerului Justiţiei din 23 august cu îngrijorare pentru independenţa sistemului judiciar. Îndemnăm toţi actorii executivi, legislativi şi judiciari din România să colaboreze pentru a continua lupta ţării împotriva corupţiei şi pentru a asigura credibilitatea instituţiilor sale", precizează Ambasada SUA într-un comunicat citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Americanii sa ne aduca prosperitate si automat toata lumea v-a fi de acord cu parerile ambasadei. Din pacate o ducem prost tara a fost jefuita si distrusa deci romanii nu vor sa mai asculte povesti din partea nimanui doar lucrurile concrete conteaza.
0
0
Multumim ambasadorului Klemm pentru grija constanta in a semnala derapajele la care este supusa biata noastra tara , de catre javrele politice , hiene si sacali , ciumatii de la PSD-ALDE !
2
2
Ambasada SUA mai bine ar vedea gunoiul din fata ochilor si ar face ciocu mic, cu un presedinte ca Trump! Ne-am cam saturat sa-si dea cu parerea si sa faca experimente pe noi, toti astia de afara. Noi suntem de 100 de ori mai pregatit sa intram in Senghen si toti ne pun piedici. Mai mult, in privinta sistemului judiciar, Grecii, Italienii, Spaniolii si multi altii sunt in spatele nostru cu mult si nu mai spune nimeni nimic. Scarba totala!
5
0
care dreptate, cea impusa de penali, de mincinosi, de excroci, de borfasi al caror tel este acela de imbuibare, de trai de lux pentru intraga lor haita? Deschideti ochii, analizati cu mintea voastra daca suntei capabili si acceptati realitatea. Nu observatii dezastru in care ne adnacim, puteti pune un semn de egalitate intre pensiile si salariile voastre sau, de ce nu cei asistati sociali si sutele de milioane ce intra lunar in buzunarele lor, caci despre pensii cred ca sunteti pusi la curent? va intrebati de ce odraslele lor sunt parasutate pe functii cheie, banoase ce nu au nimic in comun cu
3
4
nu mai este JAVRA DE CODRUTA la BOTOANE...
8
1
Mai bine ar fi ingrijorata din cauza ca nivelul de trai este scazut, salariile si pensiile sunt mici, nu avem drumuri,nu avem educatie, nu avem medici, nu mai exista forta de munca calificata...etc. Ambasada SUA este ingrijorata ca ramane Codruta fara serviciu.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108