REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ambasadorul statului Israel a LĂUDAT conducerea RAJA SA: Exemplul ar trebui urmat și de alte județe

Ambasadorul statului Israel a LĂUDAT conducerea RAJA SA: Exemplul ar trebui urmat și de alte județe

Replica API 12 februarie 2020 | 00:00 339

Compania de apă RAJA SA a fost gazdă, marți 11 februarie, pentru ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga. Acesta a efectuat o vizită de lucru la compania de apă, arătându-se încântat de ceea ce a găsit. ”Tot ce a auzit despre RAJA și directorul Felix Stroe este real. Exemplul ar trebui urmat și de alte județe din țară”, a spus Saranga. SC RAJASA este una dintre companiile de apă din România care a implementat, frecvent, proiecte menite să asigure o calitate cât mai bună a apei. În acest sens, a colaborat cu firme renumite din Israel, colaborare ce se va menține și pe viitor, anunță directorul Regiei, Felix Stroe.

În ultimii ani, RAJA Constanța a reușit să se impună, atât în țară, cât și peste hotare, în rândul operatorilor de profil. Calitatea serviciilor furnizate, recunoscută prin certificările europene, răspunde tuturor cerințelor și solicitărilor internaționale din domeniul apei, calitate certificată și de relațiile de colaborare cu cei mai mari specialiști din lume, dar și de comunicarea cu cele mai înalte foruri administrative ale unor țări aflate pe primul loc în ceea ce privește tehnologia de vârf. Ca o recunoaștere a relațiilor de colaborare între RAJA și companii din Israel, în data de 11 februarie, Excelența Sa Ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga, a efectuat o vizită de lucru la RAJA Constanța. În cadrul unei conferințe de presă, ambasadorul a lăudat conducerea RAJA SA pentru un management de calitate.”Am auzit multe despre dumneavoastră, iar tot ceea ce am auzit este o realitate. Ce ați făcut la Constanța, trebuie să fie un exemplu pentru alte județe. Unul dintre scopurile mele aici este să văd cum putem colabora, în continuare, în domeniul economic. România este o țară apropiată de Israel, avem un parteneriat strategic, colaborăm în mai multe domeniu. Avem multe companii în România, iar potențialul lor este din ce în ce mai mare”, a declarat ambasadorul David Saranga. ”Vom face un seminar în luna septembrie, vrem să aducem companii din Israel specializate în energie și apă, dar și din alte județe. Cred în această combinație, de tehnologii și oameni de afaceri din Israel”,a mai completat Excelența Sa. "E o vizită in urma căreia se va naște în continuare colaborare. Colaborarea cu companiile din Israel, și nu numai, a fost fructuoasă pentru noi. Implementăm programe operaționale de investiții, organizăm licitații la care invităm partenerii noștri să și prezinte tehnologiile. RAJA e cea mai puternică companie de apă din Europa. Ceea ce s-a întâmplat aici se va dezvolta în continuare. Avem programe operaționale de investiții realizate cu firme din Israel, au fost organizate licitații. Au fost contracte de peste 20 milioane de dolari. În cadrul vizitei de lucru, am discutat probleme concrete pe care le vom concretiza într-un grafic pe care o să-l prezentăm ulterior", a completat directorul SC RAJA SA, Felix Stroe.

Excelența Sa Ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga, este ambasador din 10 ianuarie 2019, a ocupat funcția de consilier pe probleme de Politică Externă al președintelui israelian Reuven Rivlin și funcția de șef al Departamentului de Legătură cu Parlamentul European în cadrul Ambasadei Israelului la Bruxelles. A fost Consul pentru Afaceri Publice și Media al Israelului în SUA și responsabil pentru imaginea Israelului.

RAJA a colaborat, de-a lungul anilor, cu firme din Israel. Recent, mai exact în luna ianuarie, o delegație a firmei Millenium Electric Ltd, condusă de Ami Elazari, a fost prezentă la RAJA pentru discutare detaliilor privind întocmirea unui studiu de fezabilitate pentru amenajarea a 5 parcuri de panouri fotovoltaice cu o putere de 5MW la puncte de lucru aparținând Regiei: Stația de Pompare Galeșu Complex de Înmagazinare-Tratare Apă Palas, Stația de Epurare Constanța Nord, Sursă de Apă Cișmea II și Stația de Epurare Constanța Sud.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108