REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Amber Heard a ratat șansa de a desființa procesul intentat de Johnny Depp

Amber Heard a ratat șansa de a desființa procesul intentat de Johnny Depp

Replica API 6 mai 2022 | 00:00 768

Echipa actriței Amber Heard a susținut o moțiune, în tribunalul din Virginia, unde se desfășoară deja celebrul proces de defăimare, cu scopul de a desființa acuzațiile lui Johnny Depp, fostul soț al acesteia.

Amber Heard

Evident, avocații „piratului din Caraibe” nu au rămas nepăsători și au prezentat argumente împotriva pretențiilor echipei care o reprezintă pe Amber, într-o expunere care a durat destul de mult, transmite publicația britanică Metro.co.uk, citată de click.ro.

Judecătoarea a decis continuarea procesului

Judecătoarea care prezidează procesele desfășurate la Curtea de justiție a ținutului Fairfax din statul american Virginia, Penney Azcarate, a analizat argumentele ambelor echipe și a decis continuarea ambelor procese.

După o pauză, înfățișările au continuat, avocații actriței chemându-l ca martor pe Dawn Hughes, un psiholog clinician cu competențe criminalistice. Amber trebuia să fie primul martor citat, însă, echipa sa a făcut o modificare a strategiei și, astfel, a fost înlocuită cu psihologul.

De altfel, mărturia acestuia a ajuns rapid în atenția publicului, detaliile susținute de acesta fiind unele dintre cele mai șocante, de la debutul scandalului.

Specialistul a povestit instanței și juraților faptul că actorul Johnny Depp și-ar fi folosit mâinile pentru „a căuta cocaină în vaginul lui Amber Heard", iar ulterior, a supus-o la agresiuni sexuale.

În procesul care a scos la iveală detalii cumplite, din viața petrecută ca soț și soție de cei doi actori, Johnny Depp îi cere fostei neveste 50 de milioane de dolari pe motiv că ar fi mințit când l-a acuzat public, în mod indirect, de violență domestică.

De asemenea, nici Amber Heard nu s-a lăsat mai prejos și i-a cerut fostului soț 100 de milioane de dolari, acuzându-l de defăimare și de orchestrarea unei campanii care să îi păteze imaginea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272