REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Amber Heard, în sapă de lemn? Surprinsă cumpărând haine ieftine

Amber Heard, în sapă de lemn? Surprinsă cumpărând haine ieftine

Replica API 22 iunie 2022 | 00:00 617

Amber Heard a fost surprinsă când cumpăra haine, alături de sora ei, Whitney Henriquez, dintr-un magazin recunoscut pentru prețurile mici, transmite TMZ.com.

Astfel, vedeta ar fi coborât standardele specifice starurilor de la Hollywood. Actrița ar putea să ia o pauză de la achiziționarea brandurilor de lux sau a creațiilor vestimentare făcute pe comandă, de designeri consacrați.

În urma procesului de defăimare avut cu fostul soț, Johnny Depp, Amber trebuie să îi achite acestuia daune de aproximativ 8 milioane de dolari. Mai mult, actrița nu a mai fost cooptată în distribuția vreunui film, deci finanțele ar putea deveni o problemă.

A mers împreună cu sora ei

Cele două surori au fost fotografiate și filmate printre rafturile unui magazin TJ Maxx. Acesta este un lanț de magazine universale, din Statele Unite ale Americii, recunoscut pentru comercializarea hainelor la prețuri mult mai mici față de cele practicate de alte magazine similare.

De altfel, cu puțin timp în urmă, în perioada procesului cu Johnny Depp, actrița nu s-a sfiit să arate cât de mult se respectă, fără să se uite la bani.

În timpul procesului, în care Amber Heard a încercat să dovedească faptul că a fost o victimă a fostului soț, actrița susținând și că are o situație financiară precară, o proprietate exclusivistă de lux din apropierea tribunalului a fost închiriată pentru suma de 22.500 de dolari pe lună, conform TMZ.com, citat de click.ro.

Nu vorbim despre o simplă proprietate, ci despre un luxos conac cu un spațiu construit util de peste 1.000 de metri pătrați, amplasat pe un domeniu de peste 4.000 de metri pătrați, cu teren de tenis, cinema, sală de fitness și zonă spa.

A stat într-o vilă de lux pe parcursul procesului

Vecinii le-au spus reporterilor americani că Amber Heard a fost văzută în nenumărate rânduri pe proprietate, uneori cu fiica acesteia sau în compania lui Whitney, sora actriței. De asemenea, bodyguarzii artistei puteau fi observați destul de des în jurul proprietății.

Domeniul „boieresc” este amplasat a nici jumătate de oră distanță de tribunalul în care a fost judecat procesul celor doi foști soți.

Așadar, când vântul a început să bată prin buzunarele actriței, aceasta a decis să „strângă cureaua” și să renunțe la orgoliu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272