REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

`Ambulanța neagră` revine! Copii RĂPIȚI din SPITALE pentru TRAFIC de ORGANE

`Ambulanța neagră` revine! Copii RĂPIȚI din SPITALE pentru TRAFIC de ORGANE

Replica API 22 mai 2020 | 00:26 9659

Copii răpiți din spitale, dar declarați decedați din pricina Coronavirus pentru a se acoperi fărădelegile, oameni sechestrați și obligați să spună că poartă periculosul virus, microcipare prin termoscanare, teoria 5G, toate sunt subiecte ce iau amploare în această perioadă. Pe modelul: Ambulanța Neagră, aceste teorii ale conspirației se răspândesc, mai ales în mediul online, cu viteza luminii. Psihologul criminalist, Liviu Chesnoiu, a explicat situația, motivând că aceste zvonuri ar trebui combătute încă din fașă.

Zilele trecute, o femeie din Constanța făcea acuzații la adresa cadrelor medicale de la malul mării că i-au răpit mama și că nu știe nimic. Că ar fi vorbit totuși cu ea, însă tot ce i-a putut spune este că vedea un câmp. Însă, s-a dovedit că lucrurile au stat cu totul altfel, că s-au urmat niște proceduri, iar pacienta se afla la unitatea spitalicească, în siguranță. Ulterior, au început să apară și alte teorii. Că suntem microcipați când ni se măsoară temperatura, că suntem urmăriți prin tehnologia 5G, că, de fapt, virusul nu există. Un alt subiect de discuție în mediul online a fost legat de un copil declarat decedat într-o unitate spitalicească, dar, bineînțeles, că au apărut și teoriile de domeniul fantasticului:

”Copilul trăiește și, cel mai probabil, a fost răpit pentru dare în plasament, pedofilie sau trafic de organe. Se practică răpirea de copii de pe vremea comunismului, dar și în anii '90. Dacă a fost declarat mort de Covid-19 nu îl veți vedea în sicriu sicriu, fiind sigilat”, a spus o persoană.

Liviu Chesnoiu: Teoria conspirației este tot ceva care decurge dintr-o minte bolnavă

”După cum spunea, pe vremuri, regretatul psihiatru Tudose, 20% din populația acestei țări are probleme psihice. Vă dați seama, când apare o astfel de nenorocire, cu pandemia asta, i-a dat peste cap și mai tare pe acești oameni cu probleme psihice. Și teoria conspirației este tot ceva care decurge dintr-o minte bolnavă sau aproape bolnavă. Pentru că, dacă nu se probează științific absolut nimic cum putem să zicem că cineva a vurt să facă un astfel de rău”, a declarat, pentru ”Replica”, Liviu Chesnoiu.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se face trafic de copii la Washington si Hollywood,reteaua este ramificata pana la noi,nu e de mirare
2
0
Sa ne amintim de doctori care faceau transplante de organe preferential cu plicul? Sau mai bine sa uitam? Erau salvati bosorogi in detrimentul poate al unui copil sau om tanar care avea viata inainte.De aici si pana la trafic de organe umane e doar un pas.Asa ca jegul care vorbeste de minti bolnave e corupt si poate ca e in sistem.
4
0
Masa amorfa vierme facut din greseala sa te vad la Central , somer parazit. Neam de moldo olto tzigoina .
2
1
alogenule, repet inca o data pt tine: lua-te-ar casa albastra cat mai repede, evazionistule!
3
3
Sa te ia ambulanta neagra CERCOPITEC . Neam de zdrente si secaturi
3
3
lua-te-ar casa albastra cat mai repede, alogen puscariabil ce esti!
9
5
Am vrea sa stim exact de ce au murit atitia oameni in spital, cei mai multi aveau boli preexistente netratate la boli infectioase; de ce trebuie sa moara toti de coronavirus? anul trecut cati au murit de exemplu 15mart-15mai? de ce bani multi la doctori infectionisti, ceilalti nu exista?
9
1
Eu cred ca sunt si romani cu probleme psihice care cred in teoriile astea aiuristice dar sunt mai putini decat aceia care cred pentru ca nu au incredere in autaritatile statului cum ar fi: politicieni,politisti,juristi,preoti,medici si in general oameni cu functii mari in stat pe care romani ii cred in stare de orice lucru anormal sau incredibil ,pentru putere si bani.
12
1
esti dus rau din toate ...laturile, dar e dreptul tau!
9
5
nu exista infractor pomanagiu mai nare decit doctorii mengele.L.ativazut pebouarul ala director care fura nateriale din spital,desi ridica pe putin 25000 roni pe luna? tratamente aiurea cu medicamente recomandate de spagari,etc,nu m.ar miea sa faca trafic de organe.Rinichii lui arsinel,lual.ar dracii,va zic deva???
9
10
Regep ...pe tine te cauta. E amvulanta neagra ca e specializata in racolat ciori. Be aware
14
1
si eu am vazut ambulanta neagra la noi in cartierul henri coanda.
19
2
Iar l-ati sters de praf pe individul asta? Chesnoiu, un zero barat!
12
4
Intelectul tinde spre 0 in Romania , pe asta se bazeaza si politicienii.
27
3
Paranoia e la ea acasa in Romania. Draq de zdrente si secaturi
19
12
Mncatori de KAKAT ca sa creeze panica
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272