REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ambulanţierii constănţeni au nevoie de sprijin: 'Nu mergem fără echipament la cazuri'

Ambulanţierii constănţeni au nevoie de sprijin: 'Nu mergem fără echipament la cazuri'

Replica API 26 martie 2020 | 11:17 9432

Conducerea Federației Naționale Sindicale "Ambulanța" din România solicită Guvernului României și Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență să asigure echipamentul necesar de protecție pentru Serviciile Publice de Ambulanță la nivelul necesarului.

Altfel, activitatea serviciilor de ambulanță se va bloca în maximum două săptămâni din cauza lipsei de echipamente și decimarea capacității de intervenție, atrag atenția sindicaliștii.

La Constanţa, ambulanţierii au echipament, iar orice acţiune de donare dezinfectanţi este bine venită

"La Constanţa, ambulanţieriii au echipament pentru a merge la cazurile suspecte de COVID 19 sau confirmate, avem încă dezinfectanţi şi măşti dar, dorim să ne protejăm la toate cazurile. Avem nevoie de pelerine, combinizoane, nu ştiu cât ne ajung dezinfectanţii pe care-i avem, dacă cineva ne poate ajuta cu o cantitate în plus, acţiunea e bine venită. Însă, nu mergem fără echipament la cazuri. Sunt multe persoane în carantină care apelează la ajutorul nostru şi trebuie să mergem echipaţi", a transmis Diana Tatarici, medic.

În prezent, trei angajați sunt depistați pozitiv cu Covid-19, iar 113 angajați din țară sunt izolați, în 22 de județe. Aproape jumătate sunt angajați în Serviciul de Ambulanță București-Ilfov.

"Pentru a păstra operativitatea în intervenții, solicităm de urgență în primă etapă testarea întregului personal din serviciile de ambulanță din județele care au angajați în izolare și, în etapa a doua, în toate Serviciile Publice de Ambulanță. Totodată, facem un apel la toate persoanele juridice și fizice care pot veni în ajutorul nostru cu materiale de curățenie, dezinfecție și echipamente de protecție specifice", au precizat reprezentanții Federației Naționale Sindicale "Ambulanța" din România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai retarzilor ! Eu il denigrez pe boul de Dorcea , ca ala in prostia lui mi-a dus de mana la facultate , mi-a aranjat treaba pe acolo , imi cumpara de mancare si altele . Eu mi-am dat seama ca sunt un mare bou ca am plecat si acuma ce sa fac. Cand esti prost de mic cand cresti mare doar te joci . Apropo : la saj constanta s-a tras apa .
1
0
Toata consideratia pentru personalul nevazut al Saj Constanta - RUNOS, ACHIZITII, CONTABILITATE. Au acumulat in timp multe nemultumiri, iar acum cand sunt totusi ascultate cat de cat se vede varful aisbergului, lasandu-se falsa impresie ca blocul de gheata ieri s-a format. Doamna Marieta pata de culoare , statea cu borcanul de mustar pe birou si acum 5 ani si acum.8 ani. Si nu de bine si de fericire. Parerea mea este ca Dv sunteti ale noastre si noi, operativul, suntem ai Dv cu bune si cu rele. COVID- UL 19 cred ca va face si un lucru bun- ne vom impaca noi cu noi, noi cu voi. Va iubesc!
4
6
Tot sistemul medical va intra in colaps in 2 saptamani, nu doar ambulanta Constanta.
6
2
Dr Badescu Laurentiu este aproape de salariati' cei drept de operativi' dar este. Hai sa ne imaginam ce ar fi facut x si y si z daca ar fi prins aceasta situatie de criza. Nu are rost sa ne imaginam' haideti sa lasam acesti oameni sa-si faca datoria. Haideti sa ii dam ocazia sa arate ca poate alaturi de personalul Tesa sa tina piept crizei' mentionez si Tesa pentru ca nu de putine ori toata lumea ii da deoparte' eu sunt din randul asistentelor' dar vad cat muncesc fetele de la achizitii' contabilitate pt ca noi sa avem ce imbraca' cu ce pleca la solicitari' ele achizitioneaza tot ce e nevoie.
5
5
Dau masini pe pile si angajez fara concurs soferi psedisti. Sari cu banu.
3
7
Ce face asa maret CEALERA. Ca ma uit cu lupa si vad tot un om marunt si meschin la suflet si minte. Ce vede credincioasa Cristinica de-l consiliaza. Subit este mentorul ei. Ii da raportul, dar din greseala a incurcat grupurile. Stati linistiti ca stim cine sunteti AMANDOI.
6
7
Saj Constanta are nevoie urgenta de MANAGER si de oameni care sa salveze institutia. Situatia jalnica in care se afla azi ambulanta se datoreaza conducerii. Nu exista dezinfectanti si materiale de protectie pentru ca au cumparat sisteme video si au facut contracte pe sume uriase. Ambulanta NU MAI ARE BUGET! Salvatorii nu stiu cum trebuie sa procedeze. Zilnic sunt abuzati de deciziile unui manager incompetent si prost. Jos cu BADESCU el si ea IACOB MONICA RADU MARIANA DORCEA ALEXANDRU ONEA IULIA zisa Suzetista RUSE NELA ALBU MARIAN CALARESIU MARIANA MODJES si lista de jeguri poate continua.
9
7
Badescu , in loc sa cumpere materiale si-a angajat sotia, scuze, fosta, cu care locuieste in aceeasi casa, cu inca jumatate de norma, tot la ambulanta!Deci are o norma si jumate, e in consiliul de administratie, are si cabinet mf , face si garzi la midia. A angajat-o sa faca training cu angajatii! Ghici cate cursuri a facut umflata in 8 luni? ZERO. Dar a primit cateva mii de lei lunar.
14
4
AFARA BADESCU LAURENTIU SI CLICA LUI DE LATURI. DORCEA ALEXANDRU MODJES PUSCARIASUL IACOB MONICA. DA CEALERA SEF. DORCEA TI A VENIT TIMPUL SA PLECI JIGODIE DAR LA CIT DE ANALFABET ESTI SUNTEM CURIOSI UNDE. ESTI UN LINGAU PROST. BADESCU L SI DORCEA A ACESTI HOTI SA RASPUNDA PT HOTIIILE CARE LE AU FACUT.
12
5
Datil afara pe acest BADESCU LAURENTIU aceasta ciuma psd ista care ne a distrus colectivul inpreuna cu catelul lui lingau DORCEA ALEXANDRU prostul ambulantei. Badescu Laurentiu schizofrenicul care si a cumparat postul de la Bodog aceasta ciuma sa fie dat afara pt incompetenta la fel si DORCEA ALEXANDRU aceasta jivina care il linge in cur Ajutati colectivul ambulantei sa scape de acesti doi impostori hoti de aceste doua ciume rosi care ne a distrus cu prostia lor. Cealera este timpul tau da afara aceste doua ciume.
15
5
oligofrenii de la PNL discutau pana la jumatatea lunii februarie de alegeri anticipate si de demiteri de guverne in loc sa faca stocuri de echipamente. Acum dau vina pe PSD, pai mai tampitilor daca PSD-ul cumpara in cantitati foarte mari echipamentele astea in august cand nu se pomenea de acest virus, imediat erau arestati si anchetati de procurorii securisti!!!
12
2
Serviciile de Ambulanta se vor bloca deoarece de la inceputul crizei DSP nu raspunde la telefoane deloc. Omul este astfel obligat sa sune la 112 unde apelul este luat ca si solicitare de urgenta. Sunt trimise astfel echipaje degeaba. Oamenii vor doar testare la domiciliu sau consiliere. Asa le spun autoritatile la TV. Sa sune la MF sau DSP. Ajung la 112 pentru ca la DSP, nu le raspunde nimeni. In plus, medicii de la Ambulanta sunt trimisi sa consulte diaspora la aeroport in loc sa lucreze pe ambulanta.
24
0
Lasa ca,i trimite badescu sa-i astepte pe "fratii" lui niculescu pe aeroport, ca sa,i mai dea o limba in c_r prefectului, doar,doar l-o lasa manager in continuare la ambulanta. Felix stie ca badescu linge de kkt si alte cu_uri? Stie ca judetul ramane fara medic pe smbulanta in timp ce aterizeata infectatii?
28
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272