REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

AMENDĂ COLOSALĂ pentru Cofetăria Dumy din Constanța

AMENDĂ COLOSALĂ pentru Cofetăria Dumy din Constanța

Replica API 21 februarie 2018 | 00:12 1387

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța a fost în control în cursul zilei de luni, 19 februarie, la cofetăria Dumy. Controlul a avut loc concomitent la punctul deschis în zona Tomis Nord, cât și la locația laboratorului din Palazu Mare. Astfel, au fost aplicate 4 amenzi în valoare de 12.500 lei pentru laboratorul din Palazu Mare, dar și două amenzi de 10.000 de lei. Amenzile au fost pentru practici comerciale înșelătoare: frișcă tip, ciocolată tip, condiții de depozitare, proceduri nesigure, ustensile nepotrivite prestării de servicii, igienă precară. 288 de kilograme de produse au fost oprite de la comercializare. Mai mult, cele două unități au fost oprite de la prestări servicii până la remedierea deficiențelor.

C.C.

Citește și

https://www.replicaonline.ro/horia-constantinescu-seful-opc-revine-in-forta-a-descins-intr-o-cofetarie-care-folosea-ingrediente-periculoase-pentru-copii-video-346429/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astazi am cumparat de la alimentara mare de brotacei prajituri de la cofetaria Dumy. E totul OK.
3
0
Nu machidonii sunt de vina ,de vina suntem noi cei care ne-am lasat inselati de PSD. Ei sunt hotii,ei ne-au facut si ne fac viata tot mai dificila.NU o amarata de cofetarie este de vina ca noi o ducem din rau in mai rau.Cu baloane gen cofetaria X atenteaza la viata copiilor vor sa nu vedem ca ne fac viata un cosmar.O sa ajungem sa ne bucuram ca traim si nu am murit de foame. Avem ce-am votat .
8
0
Fratilor treziti-va Nu mai ganditi asa,caci nu este bine. Tebuie sa avem si noi patronii nostri ,nu sa stam cu mana intinsa la multinationale.Pe ei sa-i crestem sa-i aparam ,sa muncim la ei ,sa avem bani pentru familiile noastre.Cu darile lor catre stat vom avea :hoti,politicieni,politie,securitate,educatie ,sistemul de sanatate si foarte multi functionari publici care sa-i amendeze ,sa le strice afacerile si sa-i umilesca .Fara ei ce ar fi tara asta. Mai ganditi si voi ca ,capitalistii nu ca asistatii sociali.
10
1
Nicaieri nu-i ca la noi. Sa-i bagam pe toti patronii la puscarie. Sa nu mai avem patroni. Sa fim toti egali in mizeria noastra. Suntem de rasul lumii dupa cum gandim. Sa corectam ceea ce nu este bine cu calm si rabdare. Fi-ti si voi patroni daca puteti ,altfel ciocu mic.
10
1
patronii trebuie sa raspunda proportional cu practicile ilegale, nu-i omoram,dar sa mearga putin la penitenciar daca merita!
4
1
Uite asa se imbogatesc toti machidonii omoara lumea cu mancarea lor in conditii josnice, ajungi sa ti fie frica sa mai mananci ceva de undeva ! Rusineeee !!!daca ar fi bagati la puscarie nu si ar mai permite sa faca astfel de nenorociri.sunt legile de cacat deaia se intampla zilnic astfel de chestii.
9
3
Nu mai comentati tot felul de prostii. Daca produsele nu sunt bune nu mai cumparati. Aceasta este regula de baza a comertului,nu rautatea voastra,sa-i omoram pe patroni iar voi nu sunteti buni de nimic . Traiasca Romania ,tara mioritei.
16
12
Tot respectul domnule Horia ! O unitate de alimentatie publica este oglinda patronului ,doar asa cu amenzi colosale sau inchiderea definitiva poate ii mai scoateti din nesimtirea crasa cu care noi consumatorii sintem tratati de unii patroni care sint pusi pe capatuiala . Astfel de elemente ar trebui sa dispara din comertul orasului ! Felicitari si tineti- o tot asa !
11
5
sa mearga si la Giorginio pe Poporului. Comanzi tort de 1,5 kg si ti-l face de 1,8 kg. Asta nu e inselatorie?
8
7
Da, garantat cu directie. Mai bine spus, "pistol cu apa". Make a deranjat pe cineva, nu se va schimba nimic. Iar amenzile alea "colosale", sunt nimic pentru averile ficiorilor.
8
10
Este bine ce se intampla, da! Mai mult respect pentru consumator, client, mai multe controale, sunt multe nereguli.
23
5
Daca nu controlati toate cofetariile inseamna ca a fost cu directie acest control.
17
7
Tipic Machedonesc insala pe o parte pierd bani pe alta parte asata inseamna sa nu ai minte si scoala Rusine Make
29
5
Din pacate este doar unul dintre exemplele a cum stiu si fac machedonii comert.
35
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218