REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Amendă usturătoare pentru un grătar în spatele blocului!

Amendă usturătoare pentru un grătar în spatele blocului!

Replica API 4 iunie 2019 | 01:15 1803

Autoritățile locale au atras atenția, în repetate rânduri, asupra faptului că activitățile de picnic pot fi desfășurate, la nivelul municipiului Constanța, doar în zonele special amenajate. Iar cei care nu iau în serios această dispoziție, riscă amenzi usturătoare.

Este și cazul unui constănțean care a fost surprins, în sfârșitul de săptămână care s-a încheiat, în timp ce făcea un grătar în spatele blocului, pe strada Dezrobirii, din cartierul constănțean Inel II. Bărbatul a fost amendat contravențional de către polițiștii locali cu 1000 de lei.

„Acțiuni similare se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare”, au transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La capatul strazii Dionisie cel Mic tiganii din Henri Coanda fac mereu gratar, vine politia sta de vorba cu ei si pleaca, tiganii continua gratarul.
3
0
Du-te bre si contesta in instanta faptul ca masura amenzii contraventionale este disproportionata cu gravitatea sociala a faptei. Garantat iti schimba in avertisment si de bani, mai faci un gratar si inviti pe vecinii care te-au reclamat ca mirosea a carnat si le-ai facut pofta.
4
1
Cu gratarul surprins de politisti, tacamul este complet ! Norma de amenzi a fost indeplinita !
4
0
si unde sunt parcuri ptr gratare in zona spitalului, primaria sa faca locuri apoi sa dea amenzi
4
1
Singurul department OK din varza numita primaria lui Mazare 2, adica Fagadau. Gratar faci doar la tine in curte sau la tine in bucatarie. Nu suntem obligati sa suportam mirosurile si manelele nimanui.
7
2
O sa va vina randul jegurilor!
4
2
Toti sifoni si toti laketi dati comenturi la oirce stire sunteti niste bulani sparti care va mancati intre voi mai rau ca pirania uuaaa
3
3
Fa, da proasta esti!!
6
1
Era domeniu public sau al asociatiei de proprietari ?
6
6
Dc pe patiul ala verde oricum neaingrijit si vai de el se facea o constructie avea grija politia locala sa nu deranjeze nimeni constructia si oamenii fi inhalat praf si resturi de materiale de costructii in loc de fum. Face ti legea pt toti la fel!!!!
14
1
Felicitari politia locala. Foarte bine. Cand oamenii nu inteleg ca trebuie sa isi respecte vecinii si ca domeniul public inclusiv trotuarele nu reprezinta curte personala atunci trebuie sa intervina organele statului pentru a impune dreptul la civilizatie pentru toti locuitorii platitori de taxe. Bravo. Continuati si pe strada ion ratiu si strazile paralele unde seara e plin pe trotuare de tigani
16
16
Rusine Politia Locala! La Tigani nu dati amenzi va e teama de ei. Rusine!!!
33
3
noi suntem mai jmecheri
5
16
Politia locala o fortati deja!!! La cine dati amenzi si la cine avertismente???? E urat , opritiva odata cu abuzurile la batrani si oameni fara aparare! Nu din cauza la asta am ajuns un oras de kakat!!! Fiti corecti!!!!!!!!!!!!! Rusine!!!
23
6
Uraste oamenii, el iubeste doar tiganii, ca numai ei io mai voteaza. Stie ca nu-l mai alege nimeni si e razbunator prostu.
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212