REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Amenințări și acuzații de fraudă la Jocurile Olimpice! ”Destul! S-au săturat de Rusia”

Amenințări și acuzații de fraudă la Jocurile Olimpice! ”Destul! S-au săturat de Rusia”

Replica API 9 august 2021 | 23:20 1549

Linoy Ashram (22 de ani), din Israel, a cucerit medalia de aur la gimnastică ritmică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în detrimentul rusoaicei Dina Averina (22 de ani), eveniment ce a cauzat un ”cutremur” la cel mai înalt nivel, scrie digisport.ro

Comitetul Olimpic Rus consideră că stabilirea învingătoarei s-a făcut pe criterii politice și a formulat o plângere oficială împotriva celor patru arbitri, cărora le-a făcut publice și numele, stârnind o avalanșă de amenințări și jigniri la adresa lor pe rețelele sociale. Oficialii au fost nevoiți să-și închidă conturile.

Orane Suiter, Ariel Milanesio, Natalia Ieromina și Eva Serrano sunt cei patru arbitri care au decis câștigătoarea în competiția de gimnastică ritmică.

Delegația din Rusia consideră că nota obținută de Dina Averina nu reflectă cu adevărat performanța sa în concurs. Federația Internațională de Gimnastică a respins însă apelul rușilor, iar decizia arbitrilor a rămas în picioare. ”Vrem răspunsuri! Dorim să se deschidă o anchetă privind situația celor patru judecători!”, a răbufnit Stanislav Pozdnyakov, președintele delegației ruse, potrivit AS.

”Războiul” s-a mutat și în mediul online. Irina Viner, președintele Federației Ruse de Gimnastică, a dat asigurări pe rețelele sociale că ”Dina Averina nu a pierdut, ci a câștigat, însă juriul a fost incorect”. ”Destul! S-au săturat de Rusia și arbitrii au decis să o susțină pe gimnasta din Israel. O fraudă a fost comisă în fața întregii lumi”, a continuat aceasta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici e vorba de J.O,ori Nadia nu a participat la olimpiada Americana din 1984,oricum un hot de talia Rusiei nu suporta sa fie furat.
1
0
Phuck Russia
0
1
Nadia a fost la fel de fraudata si in SUA amice!!!
1
2
Si ei cand au "fraudat-o" pe Nadia la Moscova, atunci a fost bine. Acum hotul tipa: hotii.
6
1
o sa devina un fel de spectacol sinistru pentru tot felul de deviati trans etc ... la fel ca eurovizion
6
1
Cred ca la haltere femei a fost cea mai mare frauda a timpurilor noastre,pe langa Big Mike aka Mi chelle Ob am a
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212