REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

AMENZI de 115.000 de lei aplicate la PROTESTELE din CONSTANȚA

AMENZI de 115.000 de lei aplicate la PROTESTELE din CONSTANȚA

Replica API 2 aprilie 2021 | 23:35 2313

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa au asigurat măsurile de ordine publică şi protecţia participanților la protestul nedeclarat conform legii, ce a avut loc ieri, 31 martie a.c., în municipiul Constanța.

Permanent, pe timpul desfășurării acestei manifestații, echipele de dialog ale Jandarmeriei au adus la cunoștința participanților prevederile legale în vigoare, precum și consecințele legale ale nerespectării acestora. Precizăm că adunarea publică s-a desfășurat fără a se înregistra incidente de natură să tulbure ordinea publică.

Până la acest moment, jandarmii şi poliţiştii au aplicat 111 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 115.000 de lei, pentru nedeclararea manifestației, desfășurarea acesteia fără respectarea prevederilor legale impuse de contextul epidemiologic, nerespectarea măsurilor individuale de protecţie şi circulaţia în intervale orare în care aceasta a fost interzisă.

În continuare, vom analiza imaginile operative pentru identificarea și sancționarea şi a altor persoane care au încălcat prevederile legale.

Facem precizarea că, pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară.

Jandarmeria Română va asigura în continuare, fără discriminare, condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare şi protecția tuturor persoanelor care aleg să-și exprime opiniile în mod pașnic, urmărind permanent respectarea de către participanți a tuturor prevederilor legale.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nici sa treaca ...timpul , platesc praful de pe toba !
1
0
Au iesit la protest,sunt batuti de jandarmi.Ii amendati.Bun! Dar de ce ii bateti pana ii omorati ca pe cei 2? Jandarmii aceia au frati,familii copii?Le-ar placea sa le vina copilul lor acasa batut si apoi sa le moara in cateva zile? Ce esarfa rosie este asa plata pe asfalt? Ce s-a intamplat acolo este noul serial SF prezentat.Minciuni. Ministrul Bode: "Aici nu este sat fara caini".Ba este omorati oameni nevinovati.Va faceti de cap. Intr-o zi o sa platiti toti pentru crimele comise.
2
2
Numai atat ? Dublu pe atat zilnic ... toti bani sa fie redirectioati catre spitalele covid si salarii sanatate ... lege la amenzi sa le ia casele la neplata masini tot !! traiasca PNL
4
5
ii doare mana pe astia de la atate amenzi scrise degeaba... cine plm le plateste daca vine avocatul poporului si le contesta???
3
3
OANCEA PRESEDINTE
0
4
nu vin si ei la proteste?!
4
1
neavand baza legala puteti contesta in instanta cu sanse mari de castig,doar 30 lei ptr acte!
8
5
PREA PUTIN PENTRU AIA 50 DE CRETINI CARE URLA! 1 AN DE PUSCARIE I-AR LINISTI PE IDIOTI!
9
10
pai incasati le ca sa aveti buget de salarii benzina , echipamente moderne etc . aplicarea nu inseamna si incasarea , iar ce am vazut aseara in echipa protestatarilor nu cred ca sunt sanse sa plateasca cineva amenzile .
10
0
Mai autoritatilor!Daca chiar au dreptate?Cineva sau cativa controleaza situatia cu precizie!Aseara nu erau mai multi de 50 protestatari dar erau peste 200 de politisti si jandarmi.Se duc foarte multi bani din buzunarele noastre catre aceasta structura mafioata.
13
4
Bravo politienilor.
2
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272