REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Amenzi drastice pentru cei care pun în pericol circulația pe drumurile județene

Amenzi drastice pentru cei care pun în pericol circulația pe drumurile județene

Maria ONICA 16 martie 2023 | 00:00 633

 Proiectul de lege care vizează protejarea drumurilor publice a fost adoptat cu unanimitate de voturi în Parlament. 

Amenzi drastice pentru cei care pun in pericol circulatia pe drumurile judetene

„ Prin acest demers legislativ, pregătit în colaborare cu parlamentarii PNL AlexandruAndrei, GladVarga, SergiuBîlcea, am urmărit creșterea amenzilor pentru cei care depășesc tonajul admis, acestea fiind corelate cu gravitatea faptelor. De asemenea, legea prevede și introducerea sancțiunilor drastice pentru cei care aruncă sau depozitează deșeuri în zona de siguranță a drumurilor și în parcări. Totodată, vizează și instalarea de sisteme de cântărire automată, astfel încât să fie descurajată circulația, pe drumurile publice, a camioanelor supraîncărcate. În acest sens, aș mai sublinia că prin protejarea drumurilor județene, această lege urmărește reducerea accidentelor rutiere“, a transmis printr-un mesaju Maria Crușoveanu, deputat PNL Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi/am luat permisul de conducere in Belgia acum 17 ani si m/am ingrozit sa constat ca in rromanica nu numai ca sunt grave erori cu semnele de circulatie DAR INSTRUCTORII PREDAU p***t DIN 1OO daca ar trebui sa dea examen in Belgia nu ar trece NICI UNUL.... NU SE SEMNALIZEAZA INTENTIA DE SCHIMBARE A BENZII LA IESHIREA DIN SENSUL GIRATORIU ESTE TRECERE DE PIETONI CAND DE FAPT IN EUROPA NU AI VOIE SA OPRESTI IN SENSUL GIRATORIU PE TRECEREA PODULUI LA NAVODARI BANDA CARE DESPARTE BENZILE ESTE DISCONTINUA CAND DE FAPT PE POD NU AI VOIE SA DEPASESTI SOSELE SUBDIMENSIONATE INTRE MAMAIA SI NAVODARI .........trecerile de pietoni NU SUNT PRESEMNALIZATE .......se parcheaza in intersecii si se OBSTRUCTIONEAZA VIZIBILITATEA ETC.......a fost greu examenul DAR SI MAI GREU ESTE SA CONDUC CU NEBUNIA DIN RROMANICA........doar ca masinutza mea este viatza mea nu are cine sa/mi aduca un pahar cu apa sau o paine.......
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614