REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Amenzi pe bandă rulantă, pentru cerșetorie și consum de alcool pe domeniul public

Amenzi pe bandă rulantă, pentru cerșetorie și consum de alcool pe domeniul public

A.F. 30 septembrie 2023 | 00:00 1321

Direcția Generală Poliția Locală Constanța acționează permanent pentru prevenirea și combaterea încălcării tuturor normelor de conviețuire socială, dar și pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza municipiului Constanța. Pentru un oraș curat trebuie să respectăm câteva reguli.

Amenzi pe banda rulanta, pentru cersetorie si consum de alcool pe domeniul public

Numai în cursul zilei de joi, 28 septembrie a.c., polițiștii locali au verificat mai multe zone din municipiul Constanța, iar în urma controalelor efectuate au fost aplicate 179 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 62.710 lei.

Amenzi pe banda rulanta, pentru cersetorie si consum de alcool pe domeniul public

Cele mai multe dintre acestea, 57 la număr, au fost aplicate pentru aruncarea de ambalaje, hârtii, resturi de țigări pe domeniul public. Au mai fost aplicate sancțiuni numeroase pentru depozitarea de bunuri pe domeniul public, pentru apelare, în mod repetat, la mila publicului, consum de alcool pe domeniul public.

Amenzi pe banda rulanta, pentru cersetorie si consum de alcool pe domeniul public

„Dacă vrem să ne mândrim cu orașul nostru nu uitați că strada nu este coș de gunoi. Totodată, vă rugăm să ne semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.“, au transmis reprezentanții primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exces de zel,vin alegerile si stapanii sclavilor au scos "cainii deep-state cu arme si munitie " pe strazi. Ei fac ce trebuia sa faca din 90,sa aplice legea si acum e tardiv ca le-am vazut pozitia in Plandemic.Doar niste tradatori care se impun prin arme si munitie.
0
0
plateste cineva din amenzile date? cei amendati nu au case, nu au bunuri, nu au nimic, ce sa le ia? la puscarie daca-i baga le face un bine, au mancare asigurata, au asistenta medicala, despre ce vorbim? toate cheltuielile legate de hartia pentru amenzi, pentru posta si alte costuri nu o sa fie nici pe jumatate recuperata! este munca in zadar cu homelesii, tot ce vor dori vor face si in viitor! cred ca unii au amenzi de milioane bune, decat sa ne jupoaie statul pe noi, astia care muncim, mai bine ar face ceva sa-i traga la raspundere pe astia cu multe amenzi si care sunt oameni liberi!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468